Lansare NeaPlacut.ro

Ne dorim ca Nea Plăcut să fie privit drept un personaj, acea persoană cu o bogată experiență, la care apelezi pentru un sfat, orice ai avea nevoie. Considerație-ne o listă cu cele mai bune produse pentru lucrurile de zi cu zi; o galerie curativă plină cu obiecte interesante și utile; o scrisoare de mulțumire pentru designeri și ingineri care creează lucrurile care ne fac viața mai bună; un Nea Plăcut cu experiență vastă de viața și abilități de cercetare de nivel superior care testează tot ce cumpără, astfel încât cititorii noștri să nu mai fie nevoiți să o facă.

Cu toții cunoaștem cate un “nea” bun la toate și astfel a apărut și ideea identității sub forma unui personaj. Acesta îmbracă experiența echipei editoriale care în urma cercetărilor poate afirma cu încredere că un produs ne-a plăcut, astfel completand jocul de cuvinte din care reiese și numele stimatului nostru personaj – Nea Plăcut.

Echipa Nea Plăcut a lansat un nou site pentru clientii de produse electronice care vor să consulte părerea unor experți în domeniu înainte de a face o achizitie. Site-ul oferă informații practice, recenzii profesioniste, și sfaturi utile în vederea alegerii celor mai bune accesorii, echipamente audio, telefoane, calculatoare și multe altele.

Nea Plăcut este o listă cu cele mai bune obiecte, unelte și gadget-uri pentru oamenii care doresc să economisească timpul și stresul de a afla cum și mai ales ce să cumpere. Momentan editorii noștri se concentrează pe electronice, dar ne dorim ca în timp sa devenim o sursă de informații pentru o bază cat mai largă de produse. Misiunea noastră este ca indiferent de ce fel de lucru ai nevoie – boxe portabile, brățări de fitness sau telefoane cu camere performante – să îți facem cumpărăturile ușoare, sugerând cel mai bun produs.

Mai multe informații pot fi găsite la: https://www.neaplacut.ro/despre-noi/

Recomandările noastre sunt făcute prin documentare viguroasă, intervievarea și consultarea de opinie a multiplilor jurnaliști veterani, specialiști în domeniu și cercetători. Considerație-ne o listă cu cele mai bune produse pentru lucrurile de zi cu zi; o galerie curativă plină cu obiecte interesante și utile; o scrisoare de mulțumire pentru designeri și ingineri care creează lucrurile care ne fac viața mai bună; un Nea Plăcut cu experiență vastă de viața și abilități de cercetare de nivel superior care testează tot ce cumpără, astfel încât cititorii noștri să nu mai fie nevoiți sa o facă.” a declarat Șerban Giurgi, fondator Nea Plăcut.

Leave a Reply

Your email address will not be published.