Janet Nails – Curs de manichiura in Timisoara

Alege sa incepi o noua cariera in domeniul manichiurii si sa inveti de la profesionistii in domeniu – luand parte la cursul de manichiura din Timisoara sustinut de Janet Nails.

Fiind printre pionerii in acest domeniu in Timisoara si cu experienta de peste 14 ani, ne-am dat seama ca putem sa oferim mai multa valoare cursantilor nostri.

De aceea am analizat cu atentie toate elementele cursului si am vazut ce s-a putut imbunatatii – astfel am deci sa oferim o atentie mai mare partii practice din curs pentru ca durata totala a cursului sa fie de 100 de ore pe parcursul a 12 zile.

Astfel cursul de stilist-protezist Janet Nails a devenit mult mai practic pentru ca tu sa poti pune in aplicare toate cunostiintele tehnice invatate precedent la partea teoretica.

In acest fel cu vei lucra cu produse de calitate ridicata sub brandul Janet Nails, vei avea bonus kitul de produse consumabile pe care vei exersa la curs.

Pe langa aceasta vei avea reducere la orice produs de 20% pe durata cursului.

Vei face multe ore de practica si vei avea suport din partea traineriilor nostri – iar la final vei primi diploma de certificare de la Ministerul Muncii din Romania care sa ateste ca ai luat parte la un curs profesional.

Cursul se va tine in Timisoara la sediul Janet Nails de pe strada Prahova nr 4 land magazinul Lidl unde vei avea la dispozitie materiale necesare pentru o buna desfasurare a cursului precum:

– mobilier modern si adecvat, suport de curs complet si aparatura moderna de manichiura

La acest curs de stilist protezist vei afla pas cu pas cu sa pregatesti unghia naturala pentru procesul de stilizare, vei afla cum sa prelungesti unghiile cu ajutorul tipsurilor, cum sa aplici corect gelul.

Te asteptam cu drag la cursul de manichiura din Timisoara de la Janet Nails pentru a incepe o cariera in domeniul beauty.

Leave a Reply

Your email address will not be published.