Iti place sa porti haine streetwear, relaxate si nonconformiste?

#BINEAIVENIT
Am lansat magazinul online de haine StreetWear KINGZJEANS.RO, dedicat barbatilor si femeilor, deopotriva! Iti place sa porti haine streetwear, relaxate si nonconformiste? In magazinul nostru online vei gasi tot ce iti doresti pentru ca avem toate produsele de care ai nevoie pentru a-ti exprima stilul si identitatea. Fie ca esti in cautarea unor hanorace, geci, tricouri cu o multime de imprimeuri (cranii, trandafiri, zaruri, bani, tigru, taur, etc), veste, pantaloni streetwear in modele diverse, blugi sau camasi streetstyle… KINGZJEANS.RO are pe stoc exact produsele pe care le cauti si pe care nu le gasesti in magazinele obisnuite.

#CINESUNTEM
Noi, familia KINGZ, activam in industria fashion inca din 1988, fiind unul dintre cei mai mari producatori si distribuitori de articole denim din Turcia. Misiunea noastra consta in a crea si oferi un design 100% unic, nonconformist si de calitate superioara celor mai mari companii de retail si magazine online din zona urbana/streetwear de pe piata din Europa, Asia si SUA.

#CULTURAURBANA
Moda streetwear nu este doar un stil, este o atitudine de viata! Este despre a fi liber, atat pe interior cat si pe exterior. Este despre exprimarea fara bariere si despre a fi original, fara prejudecati. Vrei sa afli secrete si idei ca sa iti perfectionezi stilul? Vrei sa fi la curent cu cele mai noi stiri din cultura urbana, ultimele trenduri sau produse statement? Esti in locul potrivit… join the tribe! Descopera blogul nostru dedicat in intregime culturii urbane. Vei gasi multe articole dedicate modei streetwear, designeri, trend-uri, cultura urbana, street art sau chiar lansari din industria muzicala.

Leave a Reply

Your email address will not be published.