Iti doresti o pereche perfecta de pantofi? Iata cateva detalii la care trebuie sa fii atenta

O vorba din popor ne spune ca haina nu este cea care il face pe om, ci mai degraba caracterul este cel care ne defineste. Trebuie insa sa recunoastem faptul ca nu de putine ori tinutele pe care o persoana alege sa le poarte pot spune o multime de lucruri despre aceasta, asadar, intr-o oarecare masura trebuie sa acordam si produselor vestimentare o parte din credit. Tuturor ne place sa aratam impecabil in orice imprejurare, insa probabil ca acest lucru nu mai reprezinta un secret pentru absolut nimeni. Produsele vestimentare sunt fara doar si poate cele care ne pot ajuta enorm in acest sens, desigur cu conditia aceea de a face alegerile potrivite. Pantofii spre exemplu am putea spune ca reprezinta o parte importanta dintr-o tinuta avand in vedere ca pe langa calitatile lor in ceea ce priveste estetica, o pereche de pantofi aleasa in mod corespunzator ne ofera totodata si un plus de confort.

Pantofii sunt un simbol al elegantei si al feminitatii, asadar sunt de nelipsit din garderoba unei femei. Diversitatea in care se regasesc astazi pantofii este atat de mare incat cu greu putem lua o decizie atunci cand ne vedem nevoiti sa ne rezumam in a alege doar o singura pereche. Multe magazine online de profil comercializeaza astazi pantofi de dama, astfel ca din acest punct de vedere am putea spune ca lucrurile au devenit ceva mai simple. Pentru a alege insa o pereche de pantofi potrivita este totusi necesar sa avem in vedere cateva criterii de selectie foarte stricte precum:

Forma si marimea pantofului.

Expertii ne aduc aminte in mod repetat de faptul ca pantofii sunt cei care trebuie sa se adapteze la picior si nu invers. In contextul dat, forma si marimea pantofului sunt aspecte demne de luat in calcul avand in vedere ca acestea au un impact major asupra gradului de confort oferit de catre pantofi. Un pantof prea ingust poate provoca dureri intense de picioare si genera chiar diverse probleme la acest nivel. Asadar, este esential sa alegem o pereche de pantofi in care sa ne vina perfect din punct de vedere al marimii si al formei.

Culoarea.

Culoarea poate reprezenta de asemenea un criteriu de selectie valid atunci cand vorbim despre pantofi avand in vedere ca nu putem trece cu vederea un astfel de capitol. Culoarea pantofilor trebuie in mod obligatoriu sa se regaseasca intr-un acord cromatic cat mai placut cu piesele vestimentare pe care le purtam, astfel creandu-se o linie cromatica deosebita, care nu va ramane neobservata, indiferent de imprejurari.

Aportul estetic oferit.

Totii pantofii sunt frumosi intr-un fel sau altul, insa nu toate modelele de pantofi ni se potrivesc, insa probabil suntem constienti deja de acest lucru. O pereche de pantofi trebuie sa aduca un aport estetic cat mai impresionant unei tinute, nu doar sa fie confortabili, chiar daca in fond, amblele aspecte au o importanta majora in ceea ce priveste perechea de pantofi ideala.

Leave a Reply

Your email address will not be published.