Inele de argint pentru femei, cu pietre semipretioase si nu numai: vedeti oferta Bijuteriijanette.ro

Inele de argint pentru femei, desavarsite de pietre monocrome sau multicolore, de pietre pretioase precum chihlimbarul, labradoritul sau zirconiul, inele de argint deosebite, al caror aspect poate fi elegant sau vintage, sunt plasate pe piata si livrate de un magazin online de bijuterii, anume de Bijuteriijanette.ro.

Bijuteriijanette.ro isi presteaza serviciile in domeniul comertului electronic cu scopul de a pune la dispozitia doamnelor si domnisoarelor o sumedenie de modele de bijuterii, confectionate din argint sau suflate cu aur.

Ce inele din argint se regasesc in magazinul Bijuteriijanette.ro?

Printre podoabele prezentate in colectia acestui magazin se numara bijuteriile realizate din argint (brose, cercei, bratari, coliere, lantisoare, pandantive, seturi), cele placate cu aur (bratari, cercei, inele, lanturi, pandantive, seturi), bijuterii fashion sau pentru mirese, plicuri clutch sau ceasuri de mana.

Podoabele comercializate de Bijuteriijanette.ro au preturi avantajoase ce variaza de la giuvaier la giuvaier in functie de modelul pe care il au, de gramajul acestora si de pietrele care le orneaza.

Inelele de argint din colectia magazinului in cauza sunt ornate fie cu pietre semipretioase, fie cu pietre pretioase, pot fi accesorizate cu perle de cultura sau cristale si au detalii minutios lucrate.

Designul acestora este influentat de cultura orientala, poate fi modern, dar si elegant. Colectia inelelor de argint este diversificata si contine aproximativ 70 de modele diferite.

Acestea sunt prezentate intr-un catalog, care va faciliteaza identificarea unei bijuterii realizate in concordanta cu gusturile si cu bugetele voastre datorita faptului ca este prevazut (catalogul) cu functii de filtrare a produselor. In acesta sunt cuprinse si urmatoarele modele de podoabe:

  • Inel de argint, model Borealis: acest model este ornat cu o piatra semipretioasa numita labradorit. Bijuteria este lucrata manual, argintul bijuteriei este finisat caboson si prezinta motive din cultura thailandeza. Piatra este multicolora, iar greutatea inelului este de 12.6 grame

inele argint

  • Inel de argint, model Sunee: acest model prezinta o piatra semipretioasa, anume sideful, este lucrat din argint marca 925, are un aspect antichizat si motive thailandeze. De asemenea, inelul are marcasite montate in argint si dimensiuni considerabile

inele din argint

  • Inel de argint, model Imperial: acest model are un design gothic, al carui aspect regal este potentat la randu-i de pietrele de zirconiu multicolore (culoarea acestora este albastra, galbena, verde, violet, rosie, fucsia). Aceasta bijuterie este lucrata manual si contine si cristale de marcasita. Inelul are un aspect sofisticat si deopotriva elegant

inele argint online

  • Inel de argint, model Ingrid: prevazuta cu o piatra, de culoarea mov, anume zirconiul, a carui forma este rotunda, aceasta bijuterie are dimensiuni mari si este ideala pentru tinutele moderne

inele argint preturi

Inele de argint: cum se poate contacta un reprezentant al magazinului?

Intrucat plaseaza pe piata o colectie generoasa de inele de argint, ornate cu pietre semipretioase, pretioase, si dat fiind ca pratica preturi accesibile, cei de la baza magazinului online Bijuteriijanette.ro isi doresc sa se adreseze unui spectru larg de clienti si, implicit, sa le multumeasca toate preferintele estetice.

Inelele de argint de la Bijuteriijanette.ro, dat fiind ca acest magazin isi presteaza serviciile in mediul virtual, se achizitioneaza comandandu-le online.

Comanda se plaseaza pe site-ul magazinului foarte rapid, dar se poate realiza si telefonic sunand la numarul 0721.33.55.77/0721.33.66.99.

Leave a Reply

Your email address will not be published.