Firma de rent a car FIVE isi schimba imaginea de brand

Firma de inchirieri auto schimbare logo

 

Five este o companie de rent a car activa de mai mult de zece ani pe piata de inchirieri auto Bucuresti. Conducerea companiei Five a decis sa schimbe imaginea brand-ului pentru o tine pasul cu cerintele pietii. La inceputul anului 2019, compania FIVE a lucrat impreuna cu o agentie de marketing din UK pentru a pregati o imagine proaspata a brandului.

Firma Five considera ca o companie care imbratiseaza schimbarea demonstreaza interes si respect fata de nevoile clientilor sai. Modificarile sunt facute atat logo-ului companiei, cat si website-ului. Echipa de designer care a lucrat reinterpretarea brandului a pastrat culorile semnatura ale firmei Five.

Pastrand culorile si modificand logo-ul foarte putin, designerii au dorit ca imaginea firmei sa fie in continuare usor de recunoscut de catre clientii loiali brandului Five. Prezenta online este una de care firmele in ziua de azi depind in proportie mare. Website-ul firmei de rent a car are acum o imagine proaspata, o structura usor de navigat si o sectiune noua: Intrebari frecvente.

Modificarile facute site-ului firmei Five vin sa sprijine vizitatorul pentru a gasi ceea ce isi doreste. Five se bucura sa promoveze aceste modificari de brand pe cat mai multe platforme. 

inchirieri auto

 

Despre compania de inchirieri auto:

 

Five – Rent a Car Bucharest reprezintă o solutie pentru închirieri auto in Bucuresti, Romania. Desi a inceput ca o firma mica de inchirieri auto in Otopeni  acum multi ani, compania Five a crescut in profesionalism si experienta si a ajuns sa fie apreciata de sute de clienti in fiecare an.

Fie ca planuiesti o calatorie in tara sau in strainatate, Five poate furniza autovehicule pentru nevoiele tale. Compania Five inchiriaza pe termen scurt, medium si lung, autovehicule din categoriile: pret redus, compact, lux, SUV si microbus. Toate masinile din flota auto a companiei Five rent a car au inspectia technica periodica facuta la timp. Persoanele fizice si persoanele juridice lucreaza in egala masura cu firma Five.

 

Date Contact firma inchirieri auto Five:

Pentru mai multe informatii despre firma FIVE sau pentru a contacta echipa Five, folositi urmatoarele date de contact:

Website: inchirieri-auto.co

Telefon 0725.572.989, persoana contact Ciprian.

Email contact: ciprian.razvan@gmail.com

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.