Incepe sa economisesti cu adevarat folosind becuri cu led

Factura la curent electric ne pune deseori probleme. Tot timpul suntem in cautarea unor noi solutii prin care sa platim cat mai putin, fara a renunta la nimic din rutina noastra zilnica. Odata cu evolutia tehnologiei, gasim becuri cu led la preturi din ce in ce mai convenabile, dar cum ne putem feri de cele care nu sunt ceea ce promit?

In primul rand, trebuie sa citim cu mare atentie eticheta oricaror becuri cu led pe care vrem sa le achizitionam. Sunt toate informatiile esentiale trecute acolo? Prin informatii esentiale ne referim la: putere, flux luminos, temperatura de culoare, clasa de energie, echivalenta. De obicei, cand gasim informatii prea “bune” ca sa fie adevarate, de obicei nu sunt. Spre exemplu, daca dorim sa achizitionam un bec cu led 10w, iar pe eticheta acestuia scrie faptul ca este echivalent cu un bec “clasic” de 100W, atunci trebuie sa privim cu mare suspiciune acel produs. Un bec cu led cu o putere de 10W nu poate fi echivalent decat cu un bec incandescent cu o putere de maxim 70W.

Daca vrem sa nu avem nicio surpriza, cel mai bine este sa apelam la producatorii deja consacrati. Daca vom achizitiona becuri cu led Philips, avem siguranta ca alegerea noastra este una buna. In plus, beneficiem be o perioada indelungata de garantie (cel putin 2 ani), o durata lunga de viata a becului (pana la 25000 de ore) si de o gama varianta de produse din care sa alegeti.

In concluzie, trebuie sa aveti in vedere aceste cateva sfaturi, care pot sa faca diferenta intre o experienta placuta sau nu. In cazul in care nu va descurcati, nu ezitati sa apelati la vanzatorii profesionisti, precum cei de la Savelectro, care va pot oferi sfaturi pentru o alegere perfecta pentru nevoile dvs si va pot crea o experienta de shopping placuta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.