Impachetari tunel infrarosu | tratament eficient

De-a lungul timpului femeile s-au confruntat mereu cu metodele de pierdere in greutate astfel incat sa ajunga la corpul ideal. Astazi va informam despre una dintre aceste metode si anume impachetarile in tunel infrarosu no cellulite.

Daca deja sunteti obisnuita cu o viata activa si echilibrata din punct de vedere nutritional, aceasta tehnica va va accelera procesul de slabire.

Cum functioneaza aceasta procedura? Lumina infrarosie emanata de tunel actioneaza rapid asupra celulelor adipoase. Ele sunt stimulate astfel inca sa scapati rapid de efectul de coaja de portocala in special. Ca rezultatele sa fie multumitoare este necesar sa te prezinti la sedintele de impachetari in tunel infrarosu de cel putin 2 sau 3 ori.
impachetari tunel infrarosu

Beneficii? Citeste in continuare

Iata care sunt principalele beneficii pentru impachetari cu tunel infrarosu:

  • In primul rand, este o procedura extrem de eficienta pentru rezolvarea oricarei probleme de supraponderabilitate;
  • Ajuta la imbunatatirea drenajului limfatic, contribuind implicit la remediile de reducere a masei corporale in exces;
  • Totodata, reda aspectul estetic placut al pielii, distrugand toxinele, dar si substantele reziduale care s-au acumulat in organism;
  • Pe de alta parte, insa, mareste porii, dand voie sa se produca o patrundere extrem de expansibila a elementelor active;
  • Ajuta la procesul de eliminare a celulitei;
  • Stimuleaza circulatia sanguina;
  • Si are functie de drenaj.

Cum functioneaza tratamentul cu impachetari tunel infrarosu?

Se manifesta asemanator unei paturi termice. Probabil va intrebati cum este posibil, insa trebuie sa aveti in vedere ca se comporta asemanator unei saune. Dar nu orice fel de sauna – o sauna moderna.

Cu toate acestea, procedura prin impachetari tunel infrarosu se diferentiaza de o sauna normala prin utilizarea de raze infrarosii cu unda lunga. Astfel, datorita acestora, problemele de obezitate cu care tot mai multe perosane se confrunta, pot fi solutionate.

Si cum lista de beneficii nu se opreste aici, prin impachetari cu tunel infrarosu se poate tonifia si reda fermitate pielii afectate.

 Alege acest tratament relaxant de la clinica Fysiogand

Daca esti si tu interesata de aceasta metoda de remodelare corporala te sfatuim sa alegi impachetarile in tunel infrarosu no cellulite de la clinica Fysiogand din Bucuresti. Intra chiar acum pe site-ul lor si alege pachetul promotional cu sedinte la super preturi. Pregateste-te de vara cu ajutorul terapeutilor profesionisti!

Leave a Reply

Your email address will not be published.