Idei pentru montarea de becuri Edison

Pentru montarea de becuri Edison, ideile vin aproape fara sa iti dai seama. Daca crezi cumva ca vei pierde multa vreme pana cand sa reusesti sa montezi intr-o maniera eleganta un astfel de bec, ei bine, nu este asa. Sigura problema pe care o poti avea este la care dintre formele acestor becuri sa te opresti, pentru ca fiecare dintre ele au cate ceva spectaculos atat in forma, dimensiunea si nuanta sticlei, cat si in forma filamentului.

Cel mai simplu mod de a alege este sa cumperi cate unul din fiecare si mai mult ca sigur nu vei regreta. Chiar daca nu vei avea unde sa le instalezi pe toate deodata, poti foarte usor ca la un interval de timp sa inlocuiesti unul cu altul si dintr-o data amenajarea va fi cu totul alta.

Ceea ce trebuie sa stii despre montarea de becuri Edison este ca acestea poti fi folosite fara niciun fel de problema direct montate in dulie. Daca te-ai plictisit de corpurile de iluminat, sau daca acestea sunt invechite si poate chiar degradate, este suficient sa intrerupi alimentarea cu energie electrica de la panoul cu sigurante si sa demontezi vechea lustra sau plafoniera. Montajul poate continua la fel de simplu avand pregatita o dulie noua si un cablu de alimentare matisat cu material textil ce este special produs pentru montarea de becuri Edison.

Cu siguranta ca nu vei incepe o astfel de lucrare daca nu ai materialele si sculele pregatite si cu atat mai mult daca nu te pricepi la o astfel de inlocuire. Un electrician autorizat poate realiza operatiunea intr-un timp extrem de scurt si mai mult ca sigur pentru un pret minim.

O alta varianta de montaj pentru aceste becuri Edison este includerea lor in corpuri de iluminat cu alura vintage care poseda in jurul duliei un anumit tip de „abajur”. Am pus intre ghilimele cuvantul abajur pentru ca notiunea este doar semnificativa, in realitate fiind vorba despre o mica cusca realizata din sarma de otel care imbraca becul. Aceasta combinatie va aduce un farmec aparte iluminarii ambientale si efectul retro va fi eliberat la cel mai bun nivel, chiar daca la nevoie deja folositi si spoturi LED.

Leave a Reply

Your email address will not be published.