Humana 2 de la Elaptepraf.ro este produsul ideal pentru bebelusii mai mari de 6 luni

Humana 2 este marca de lapte praf comercializata pe magazinul online Elaptepraf.ro, si se refera la laptele praf de continuare (acela care se ofera bebelusului in continuarea alaptarii sau a laptelui praf de inceput). Laptele Humana 2 se gaseste si aici si este un produs de inalta calitate, destinat micutilor intre 6 luni si 2 ani. Ingredientele acestuia sunt bogate in prebiotice, vitamina D si acizi grasi Omega 3, si de aceea, Humana 2 de la Elaptepraf.ro poate fi considerat produsul ideal.

Bebelusii care au implinit 6 luni pot fi hraniti, partial, si cu hrana solida (mai precis, crema), dar in continuare, laptele ramane hrana lui preferata. Tocmai de aceea, laptele praf de continuare contine substantele necesare pentru o hranire corespunzatoare si o dezvoltare armonioasa.

Laptele praf Humana 2 – ingredientele, prepararea si indicatiile, regasite pe Elaptepraf.ro

lapte praf humana 2

Laptele praf Humana 2 este infatisat cu lux de detalii pe site-ul care il comercializeaza, Elaptepraf.ro, tocmai pentru a arata utilitatea acestui aliment pentru bebelusi si pentru a convinge prospetii parinti ca Humana 2 este laptele praf ideal. Astfel, sunt infatisate toate detaliile cu si despre laptele Humana 2, mai jos fiind mentionate numai cateva dintre ele:

• Contine lapte praf degresat, uleiuri de plante, lactoza, sirop de glucoza, amestec de vitamine (C, E, A, B1, B6, K1,D3, B12), sulfati, fibre prebiotice si altele
• Fibrele prebiotice contribuie la dezvoltarea unei flore intestinale sanatoase
• Laptele de continuare 2 (laptele Humana 2, in speta), se recomanda bebelusilor care au implinit 6 luni sau au chiar mai mult, dar uneori este posibil ca un copil sa aiba nevoie de acesta in paralel cu laptele de inceput; medicul pediatru poate stabili acest lucru
• Biberonul cu lapte Humana 2 nu este bine a fi lasat pe post de suzeta, deoarece carbohidratii (de tipul lactozei) pot ataca dintii daca se afla in contact indelungat
• Biberonul trebuie neaparat sa nu depaseasca temperatura de 37 de grade; 37 de grade este o temperatura ideala pentru laptele Humana 2, pentru ca aceasta este si temperatura laptelui matern.

Laptele Humana 2 se regasesc la pret accesibil pe Elaptepraf.ro

lapte humana 2

Laptele praf este un produs cu ingrediente atent alese, iar pe Elaptepraf.ro, cel denumit Humana 2 are pretul accesibil, la cantitatea de 600 de grame in medie in care este disponibil. In varianta standard, hipoalergenica sau pentru copilasii maricei, de 2 ani, Humana 2 are pretul accesibil si reprezinta o marca apreciata in randul clientilor.

Laptele praf de continuare este numai bun pentru a asigura toate vitaminele, mineralele, fibrele si substantele necesare pentru o dezvoltare armonioasa a micutilor. Elaptepraf.ro infatiseaza acest produs cu un lux de detalii si la un nivel al pretului care sa protejeze bugetul oricaror parinti.

Compania care detine Elaptepraf.ro poate fi contactata telefonic la numarul 0745.964.449 sau pe adresa de e-mail office@elaptepraf.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.