Hoverboard – Moda strazii

Copilaria noastra a fost marcata de visul de a avea o trotineta sau o bicicleta. Mirajul deplasarii pe doua roti continua cu motociclete sau karting… Azi tinerii sunt fascinati de un nou mod de deplasare, un gadget minunat si colorat: hoverboard-ul. Strazile de beton si cartierele cu trotuare netede sunt azi gazdele unui nou vehicul. Aparut in Statele Unite, hoverboardul face acum furori in Europa si il putem vedea  inclusiv pe strazile Bucurestiului.

Vehicul ecologic prin excelenta, hoveboardul se deplaseaza cu ajutorul unei baterii care se reincarca, nu este deloc poluant si respecta mediul inconjurator. Ce v-ati putea dori mai mult de la un mijloc de deplasare? Acum, sunt disponibile diferite modele de hoveboarduri, iar cele viu colorate si lucioase fac deliciul tinerilor.

Desi nu tocmai usor de condus, hoverboardul cere atentie si simt al echilibrului. Deplasarea rapida este posibila inclusiv pe timp de noapte, datorita becurilor LED aflate la nivelul rotilor. Dimensiunile variaza, gasiti hoverboarduri de 6,5 inch si de 10 inch, precum si hoverboarduri hummer, pe monkeyboard.ro

Compacte si fiabile, hoverboardurile devin din ce in ce mai indragite si tind sa acapareze piata detinuta anterior de trotinetele electrice. Se conduce prin echilibrarea corpului, iar deplasarea cu 15-18 km/h il fac foarte practic in aglomerarile urbane unde inclusiv bicicletele sau motoarele sunt biruite de traficul foarte intens. Cu siguranta ca nu sunt recomandate copiilor mai mici, dar adolescentii vor adora acest mijloc de deplasare neconventional si original

Acum , modele diferite sunt adaptate gusturilor tuturor, de la cele colorate la nuante de camuflaj pentru jungla urbana, grafitii sau imagini citadine. Moderne si simpatice, hoverboardurile sunt un cadou ideal pentru tinerii dinamici, dornici de distractie. De multe ori, aceste hoverboarduri au incorporat dispozitive bluetooth, telecomanda wireless, iar muzica va va insoti pretutindeni.

Pentru diferite disfunctionalitati sau piese lipsa, acum se gasesc si piese de schimb petru hoverboarduri, pe MonkeyBoard.ro. Adrenalina si distractie, acestea sunt cuvintele de ordine pentru hoverboarduri. Motoarele electrice sunt controlate individual , prin inclinarea corpului, iar miscarile vor duce la schimbarea directiei de inaintare a gadgetului. Pe timp de noapte, hoverboardurile sunt prevazute cu lumini LED, iar distractia poate continua! Alegeti cele mai noi modele de hoverboarduri si bucurati-va de miscare in aer liber.

Leave a Reply

Your email address will not be published.