Ghivece de ceramica inalte, cubice sau a caror textura este reliefata: verificati oferta Artagradinilor.ro

Ghivece de ceramica, de culoarea aurie sau care pot fi albastre si metalizate, de forma cilindrica, dreptunghiulara sau cubica, mate sau lucioase, a caror inaltime ajunge si la 1.3 m sunt plasate pe piata si livrate de magazinul Artagradinilor.ro.

Artagradinilor.ro nu este un magazin obisnuit, situat intr-un punct fix, ci un magazin ce isi desfasoara activitatea in domeniul comertului electronic.

Una dintre cele mai importante diferente dintre cele doua tipuri de magazine rezida in faptul ca cel online este “deschis” non-stop. Acest lucru inseamna ca achizitionarea unui ghiveci de ceramica, a unei plante de interior, a mobilierului de gradina, a copertinelor sau a decoratiunilor de lux se poate realiza oricand. In acelasi timp, achizitionarea articolelelor prezentate de Artagradinilor.ro se poate efectua indiferent de locul in care va situati, atata timp cat dispuneti de un calculator sau de un telefon mobil conectate la Internet.

Ce modele de ghivece de ceramica gasiti la Artagradinilor.ro?

Pe langa ghivecele de ceramica, in gama pusa la dispozitie de magazinul online Artagradinilor.ro se mai gasesc si alte tipuri de ghivece. In acest sens, firma in cauza mai dispune si de ghivece fabricate din metal, din lemn sau din fibra de sticla.

In conformitate cu acestea, ghivecele realizate din metal sunt unele dintre cele mai rezistente. Acestea au un grad de rezistenta optim la schimbarile de temperatura, dar si in alte situatii. Avantajul ghivecelor fabricate din piatra consta in faptul ca in acestea se pot planta palmieri sau arbori de dimensiuni medii. Acest lucru este cu putinta datorita faptului ca greutatea ghivecelor de piatra este mare. Se recomanda ca acestea sa fie amplasate in gradini si nu pe terase sau balcoane.

Gama de ghivece de flori din oferta Artagradinilor.ro este mai mult decat diversificata intrucat cuprinde aproximativ 400 de modele diferite. Printre acestea se numara si cele prezentate in randurile de mai jos:

  • Ghiveci de flori, realizat din ceramica, model Amora Gold: acest produs are inaltimea de 21 de cm si prezinta o culoare aurie, lucioasa

ghiveci flori ceramica

  • Ghiveci de flori, realizat din ceramica, model Amora Ridgy Black Brush: acest produs are inaltimea de 90 de cm, diametrul de 45 de cm, iar culoarea sa este neagra si prezinta o nuanta precum cea a antracitului. Partea exterioara are o textura cu striatii, bine reliefate, de-a lungul circumferintei

ghiveci ceramica flori

  • Ghivece de ceramica pentru flori: aspectul acestora, datorita faptului ca variaza de la produs la produs, se poate armoniza atat cu spatiul unui birou, al unei gradini sau al unei camere. Ghivecele de ceramica din oferta Artagradinilor.ro pot fi inalte si suple, pot prezenta fie un aspect vintage, fie unul elegant

ghivece ceramica pentru flori

Ce preturi au ghivecele de ceramica comercializate de Artagradinilor.ro?

Preturile ghivecelor de ceramica de la Artagradinilor.ro sunt competitive si incep de la 21.85 de ron. De asemenea, preturile variaza de la produs la produs in functie de aspectul pe care il prezinta si de dimensiunile acestora.

In ceea ce priveste achizitionarea ghivecelor, se precizeaza ca aceasta se poate realiza comandandu-le online sau sunand la numarul de telefon 0743 605 158 sau 0733 607 352.

Leave a Reply

Your email address will not be published.