Garda Felină le dă întâlnire copiilor la Mega Mall, pentru o aventură de poveste

Weekendul acesta, 5-6 noiembrie, copiii sunt așteptați în Mega Mall, să pornească într-o fascinantă aventură alături de Kion și prietenii săi de nădejde din Garda Felină.

La finalul probelor special pregătite pentru ei, cei mici vor dobândi abilitățile necesare pentru a face parte din cea mai curajoasă echipă.

Copiii sunt așteptați să ia parte la cele două zile de activități în intervalul orar 16.00- 19.00, la nivelul 2, în zona de evenimente de lângă food court. Asistența lor pe parcursul activităților va fi asigurată de o echipă de animatori profesioniști*. Intrarea este gratuită.

Într-un cadru special amenajat, inspirat din Pride Lands, tărâmul Regelui Leu, copiii vor avea ocazia să participe la o serie de activități interactive, menite să le stimuleze abilitățile de coordonare și aptitudinile fizice. În felul acesta, ei vor deveni feroce precum Kion, curajoși ca Bunga, rapizi ca Fuli, puternici ca Beshte și ageri ca Ono.

Probe de agilitate, forță și curaj

Inspirați de Beshte, cel mai puternic membru al Gardei Feline, copiii vor participa la proba contracronometru și vor trebui să mute câți mai mulți bolovani și bile în spațiile corespunzătoare. Odată ce au trecut de prima etapă, aventura lor va continua cu proba de curaj. Participanții vor căuta fructe direct în viziunea hienei, având grijă să evite creaturile înfiorătoare care pot sta ascunse în acel loc. La finalul probelor, fiecare copil va fi recompensat cu un sticker cu aptitudinea sa specială și un certificat de membru al Gardei
Feline.

Și, pentru că un membru al Gardei Feline trebuie să arate pe măsură, micuții vor primi câte o bentiță inspirată de personajul preferat din binecunoscuta serie de animație. Cu noul look, aceștia vor putea să facă poze la panoul cu Garda Felină, păstrând drept amintire una dintre cele mai frumoase experiențe.
Coloratul, cea mai îndrăgită activitate a celor mici, nu va fi uitată nici de această dată.

Aceștia vor putea să dea frâu liber creativității și să coloreze fotografiile cu membrii Gardei Feline. Vor primi și stickere cu aceștia, pe care le vor putea lipi pe planșa specială plasată în spațiul de eveniment.

*Prezența personajelor în cadrul evenimentului nu va fi reprezentată prin mascote, ci printr-un ambient interactiv, inspirat din povestea „Garda Felină”.garda-felina

Leave a Reply

Your email address will not be published.