Furajele marca Dreamfish.ro sunt ideale pentru pastravii din crescatorii

genti dama

Pastravii reprezinta unele dintre cele mai cautate si mai apreciate specii de pesti, datorita gustului foarte bun al carnii. Cei care detin ferme piscicole si se ocupa de cresterea acestor pesti stiu cat de importanta este alimentatia lor, de aceea aleg sa comande hrana de calitate.

Compania Dreamfish este distribuitor autorizat pentru furaje pentru pesti, de catre firma Skretting, din Italia, care este recunoscuta international pentru furajele de calitate pe care le produce.

De ce sa alegeti furajele pentru pastravi marca Dreamfish.ro?

Incepand cu anul 2011, Dreamfish a inceput sa importe si sa distribuie furajele pentru pesti. Conditiile in care aceasta companie isi desfasoara activitatea sunt cele mai sigure pentru mediul inconjurator si respecta toate reglementarile cunoscute in domeniul acvaculturii.

furaje pastrav nutra

In ceea ce priveste conditiile de depozitare ale furajelor, clientii pot fi linistiti, deoarece ele sunt pastrate in conditii optime. Pestii vor avea o evolutie nutritiva foarte buna daca vor fi hraniti cu furajele de calitate pentru pastrav marca Dreamfish.ro, deoarece ele contin amestecuri echilibrate de faina, proteine si grasimi, ideale pentru fiecare perioada de dezvoltare.

Pastravii crescuti in fermele piscicole au nevoie sa fie hraniti cu aceste tipuri de furaje, daca crescatorii isi doresc sa aiba pesti frumosi si gustosi.

Cum puteti comanda furajele pentru pastravi de la Dreamfish.ro?

Compania Dreamfish detine un magazine online, unde puteti studia produsele pe care ei le au pe stoc si in momentul care va decideti puteti trimite un e-mail la adresa office@dreamfish.ro sau, daca va este mai comod, ii puteti contacta telefonic la numerele 0752.207.966 / 0726.586.932.

furaje pastravi

Odata ce ati plasat comanda, in functie de ceea ce ati ales si de cantitate, vi se va face o oferta foarte avantajoasa in privinta pretului. Termenul de livrare nu depaseste 7 zile lucratoare, din momentul in care s-a inregistrat comanda in sistemul celor de la Dreamfish.

In stocul companiei Dreamfish puteti gasi urmatoarele furaje pentru pastravi:

  • Nutra, care este disponibil in ambalaje de 10 kg, 20 kg sau 25 kg
  • Optiline, disponibil in ambalaje de 20 kg si 25 kg
  • Focus Salmo, disponibil numai in ambalaje de 25 kg
  • Vitalis Repro, disponibil tot in amabalaje de 25 kg

Daca sunteti in cautarea celor mai bune furaje pentru pastravi, nu ezitati sa contactati compania Dreamfish.ro, care va va furniza produse de calitate la preturi foarte avantajoase. Pastravii din crescatorii au nevoie de aceste proteine si grasimi pentru a se dezvolta corespunzator si astfel, afacerile dumneavoastra vor deveni mai infloritoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.