Frumusetea perfecta este scopul clinicii de epilare definitiva Bioestetika.ro

Orice client care trece pragul unei clinici de epilare definitiva are in minte sa scape de pilozitatea in exces. Atat femeile, cat si barbatii zilelor noastre au in minte ca trupurile lor sa arate impecabil, mai ales atunci cand sezonul cald al verii ii determina sa se dezgoleasca pe malul marii sau pe marginea piscinei.

Din acest motiv, Bioestetika.ro propune clientilor sai servicii eficiente de epilare definitiva IPL pentru barbati si femei, intr-o clinica moderna, cu personal calificat, dornic ca inainte de toate clientul se iasa multumit pe usa si sa se reintoarca oricand cu acelasi drag.

clinica de epilare definitiva

Ce este Bioestetika.ro? Aceasta clinica de epilare definitiva reprezinta cel mai modern salon in acest domeniu, ce detine o tehnologie de ultima generatie, in asa fel incat sa raspunda pozitiv la toate dorintele clientilor sai.

De ce epilare definitiva pentru barbati? Pentru ca, la fel ca femeile, domnii trebuie sa arate impecabil pentru o mai lunga perioada de vreme. Lamele de ras sunt ineficiente, parul creste vazand cu ochii, astfel incat Bioestetika.ro le propune si domnilor o alta solutie, si anume epilarea definitiva cu IPL, la un pret foarte avantajos.

In ce consta epilarea definitiva si care sunt beneficiile aduse

Salonul de epilare definitiva Bioestetika.ro ofera posibilitatea de eliminare rapida si sigura a parului nedorit. Aici, un barbat beneficiaza de epilarea IPL, un tratament nedureros, prin care lumina intens pulsata este atrasa de pigment in par si cauterizeaza sursa de sange din par prevenind cresterea parului.

Bioestetika.ro promite trupuri ingrijite prin epilarea IPL doar daca clientii respecta contraindicatiile si daca frecventeaza toate sedintele impuse. De asemenea, rezultatele apar repede, dar ele variaza de la persoana la persoana, in functie de culoarea parului (mai deschis, mai inchis), de grosimea lui, de culoarea pielii, de zona de tratament, de intensitatea luminii setate etc.

Beneficiile epilarii definitive cu IPL pentru un barbat sunt multe:

 • Parul nedorit dispare pentru totdeauna;
 • Nu exista nici un fel de durere;
 • Procedeul este rapid si sigur.

epilare definitiva

Epilarea definitiva pentru barbati – un serviciu la preturi avantajoase oferit de Bioestetika.ro

Orice barbat doreste sa arate impecabil, astfel incat trece pragul Bioestetika.ro, un salon de epilare definitiva din Capitala, care ofera solutii si pentru domni, nu doar pentru doamne.

Acestia beneficiaza la prima vizita de 2 sedinte la pret de 1, pentru diverse tipuri de tratamente pe care le ofera aceasta clinica. Preturile pe care le practica Bioestetika.ro sunt avantajoase pentru buzunarul oricarui gentleman care se respecta. Epilarea definitiva se poate face:

 • Intre sprancene;
 • Piept, abdomen, spate, zona lombara, umeri;
 • Areola;
 • Brate, antebrate, maini;
 • Fese, interfesier, linie bikini;
 • Inghinal total;
 • Gambe, coapse;
 • Picioare total;
 • Laba piciorului, alte zone.

clinica epilare definitiva

Pentru cei care doresc mai multe informatii despre epilarea definitiva la barbati, dar si despre alte tratamente, pot suna la numarul de telefon 0720.226.699 sau la e-mailul client@bioestetika.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.