Filmulete haioase din mediul online, o sursa sigura de umor

De la cele cu animale, pana la cele cu bebelusi, filmuletele haioase cuceresc in fiecare zi internetul. Dincolo de hohotele de ras pe care le aduc in vietile celor care le urmaresc, filmuletele sunt o adevarata terapie contra depresiei usoare, a unei suparari mai mari sau mai mici.Cand gasesi filmulete haioase pe internet aproape ca nu te mai poti opri din vizionat, pentru ca sunt o sursa inepuizabila de umor.

Terapie contra supararilor

Un filmulet haios te ajuta sa depasesti mai usor un moment de suparare sau chiar un moment de tensiune la birou. In loc sa tuni si sa fulgeri sau sa te pui pe o repriza de plans, cel mai bine este sa iti rezervi cateva minute ca sa privesti o filmare haioasa. Este o terapie care functioneaza foarte bine. Filmuletele ii ajuta si pe copiii sa se calmeze. Parintii chiar pot face un ritual, cateva minute pe zi, in care sa urmareasca impreuna cu odraslele astfel de filmari haioase. Astfel de filmulete se pot gasi pe youtube, dar si pe retelele de socializare. Unele filmultete pot fi adevarate compilatii, cu o durata chiar si de o ora, astfel incat sa ai parte de o portie zdravana de ras!

Site-uri funny

Exista de asemenea, si site-uri unde gasesti selectii de filmulete haioase care te vor face sa razi, unele mai haioase decat altele.Filmuletele, indiferent daca sunt cu animalute ori sunt momente haioase surprinse in viata de zi cu zi, reusesc intotdeauna sa smulga zambete. Pot fi o portie zilnica de optimism. Umorul face intotdeauna bine sanatatii, s-a si dovedit ca oamenii care stiu sa se bucure si care rad mult sunt cei care traiesc mai mult Pentru ca, cu ajutorul rasului, reusesti intotdeauna sa depasesti mult mai usor problemele pe care le ai, nu mai ai timp sa vezi situatia numai in gri si cenusiu.Umorul este cel mai bun mod si de a aplana conflicte. Asa ca, atunci cand ai o discutie in contradictoriu cu cineva si ai impresia ca scapi fraiele de sub control, poti sa strecori oricand o gluma. Vei vedea cum rasul poate sa salveze atat de usor si frumos o situatie incordata.

Leave a Reply

Your email address will not be published.