Entremet – gustarea care a devenit tort

In ultimul an s-a vorbit foarte mult despre tortul Entremet, ba mai mult, tot mai multe cofetarii si patiserii au inceput sa-l includa in meniul permanent pentru ca multi dintre clienti isi doresc sa comande tort Entremet pentru diverse evenimente.

Acest tort de origine franceza are o istorie indelungata, imbibata in arome si texturi traditionale, care mai recent au fost transformate intr-o adevarata frumusete! In limba franceza veche, ”entremets” ar putea fi tradus ca ”intre mese”. Entremet era o gustare dulce, servita in mod traditional intre mese la banchete sau mici petreceri private.

Mai recent, a devenit un desert principal, devenind chiar si o reteta plauzibila pentru montarea unui tort format din mai multe straturi. Fiecare strat ar trebui sa includa o crema spongioasa, crocanta si aerata. Mai mult, fiecare crema ar trebui sa fie diferita, dar sa se potriveasca cu celelalte umpluturi alese pentru o aroma delicioasa.

Aceste straturi sunt, in mod obisnuit, separate de fructe intregi sau de un gem de fructe, care ajuta la obtinerea unor linii distinctive atunci cand tortul este taiat. Aceste straturi usoare dar ferme, ofera tortului o structura robusta, astfel incat atunci cand este taiat, sectiunea capata un aspect apetisant.

In ciuda aspectului complex, tortul Entremet nu este deloc greu de realizat. Cheia pentru obtinerea unui tort perfect este rabdarea, intrucat montarea acestuia poate dura chiar si doua zile din cauza ciclurilor de racire sau congelare a compozitiei.

Primul lucru pe care ar trebui sa-l faceti este sa alegeti aroma. Fie ca sunteti un fan al capsunilor sau unul al ciocolatei, aromele trebuie alese in asa fel incat sa se potriveasca intre ele, sa se completeze reciproc.

Retete ale acestui tort exista peste tot in mediul online, insa poate fi dificil sa gasiti una care sa va iasa din prima fara sa stricati prea multe ingrediente. Cu toate acestea, mai exista o solutie, aceea de a comanda un tort entremet, si poate fi considerata cea mai buna solutie deoarece este salvatoare de timp, energie si bani.

eTorturi.ro | Comanda de tort in Bucuresti

Daca doriti sa faceti comanda de tort in Bucuresti, cofetaria eTorturi.ro accepta comenzi online si telefonice. Mai mult decat atat, veti putea alege torturi de lux sau traditionale. dupa propriile gusturi si exigente. Pentru mai multe detalii, accesati http://etorturi.ro/!

Leave a Reply

Your email address will not be published.