Dr. Sorin Parasca – specialist in rinoplastie

Chirurgia a avansat foarte mult de cateva decenii incoace, astfel ca astazi aceast domeniu al medicinei  si-a multiplicat ariile de operare, cea mai de succes fiind ramura chirurgiei estetice. Pentru ca exista posibilitatea ca unele persoane sa nu fie multumite de aspectul facial, chirurgia estetica ii ajuta sa isi corecteze imperfectiunile, astfel incat rezultatul sa fie unul de placul acestora. Cele mai multe nemultumiri sunt aduse formei nasului care adesea este prea lung sau prea scurt, este stramb si cu cocoasa sau borcanat, aceste imperfectiuni si multe altele pot fi corectate prin operatia de rinoplastie.

Specialisti in operatii de rinoplastie

Daca si tu te gandesti sa iti corectezi toate aceste defecte printr-o operatie la nas, noi iti dam solutia : Dr. Sorin Parasca! Acest specialist in estetica faciala este foarte renumit in randul chirurgilor plasticieni din Romania, folosind cele mai moderne tehnici prin care se realizeaza o operatie de rinoplastie, operatie foarte cautat in randul femeilor.

Aceasta operatie de rinoplastie se realizeaza in clinica in care activeaza domnul Dr. Parasca unde toate instrumentele necesare acestei operatii la nas beneficiaza statutul de cea mai noua tehnologie in materie de operatie estetica la nas. Operatia de rinoplastie este o metoda prin care imperfectiunile nasului sunt eliminate intr-o maniera foarte rapida si eficienta. Pentru acest tip de operatie de rinoplastie, Dr. Sorin Parasca foloseste anestezia generala sau partiala, in functie de preferintele pacientilor sai. Beneficiind de experienta in domeniul esteticii, renumitul domn doctor a avut multe rezultate, toate operatiile la nas realizate fiind adevarate succese.  O operatie de rinoplastie dureaza foarte putin , spre deosebire de alte operatii estetice, intervalul fiind de 1h30 – 2 h , timp in care specialistii vor face tot ceea ce este posibil pentru ca rezultatul sa fie un succes total!  Dupa o perioada de 1 luna jumatate – 3 luni toate recuperarea va fi completa, iar tu te vei bucura de o noua forma a nasului!
Dr. Sorin Parasca este un adevarat specialist in rinoplastie care si-a perfectionat in permanenta metodele si tehnicile pentru a realiza o operatie de rinoplastie de mare succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published.