De ce sa tii cont atunci cand cumperi incaltaminte?

Incaltamintea este unul dintre cele mai importante elemente din garderoba unui om, deoarece, pe langa faptul ca ia legatura direct cu mediul inconjurator si protejeaza piciorul, reuseste sa fie si un element fashion.

Atat la barbati, cat si la femei, incaltamintea este unul dintre lucrurile care este prima data observat, asadar, trebuie sa fie una perfecta.

Daca esti in cautarea unei perechi noi de incaltaminte si vrei sa faci cea mai buna alegere, trebuie sa tii cont de mai multe criterii:

  • Analizeaza-ti garderoba. Nu alege o pereche de incaltaminte doar pentru ca iti place cum arata. Aceasta trebuie sa se potriveasca cu toate celelalte haine care se gasesc in garderoba ta si trebuie sa iti ofere un plus de stil. Inainte de a merge la cumparaturi arunca un ochi prin dulap si incearca sa iti faci o idee despre ce ar putea sa se potriveasca;
  • Opteaza pentru materiale de buna calitate. Exista incaltaminte de buna calitate si exista incaltaminte de o calitate indoielnica. Evident, prima este cea mai indicata pentru achizitie, chiar daca este ceva mai costisitoare. Calitatea se vede cu ochiul liber, insa daca nu stii sa diferentiezi o pereche de incaltaminte de calitate de una de proasta calitate, poti sa tii cont de firma care a produs-o. Exista numeroase firme care s-au afirmat pe aceasta piata si care ofera incredere si garantie prin simplul fapt ca isi pun numele pe cate o pereche de incaltari.
  • Nu tine cont de pret. Da, nu ai bani de aruncat pe geam, insa acesta este unul dintre motivele pentru care nu ar trebui sa achizitionezi cea mai ieftina incaltaminte. Este adevarat, poti gasi si incaltaminte ieftina de o calitate ireprosabila, insa sansele sa se intample asta sunt destul de mici. Incearca sa tii cont de toate criteriile de confort si de calitate si alege acea incaltaminte pe care stii ca o poti purta fara probleme si peste 5 ani. Pana la urma, daca alegi o pereche de foarte buna calitate, in timp vei simti ca faci economii, deoarece nu va trebui sa cumperi in fiecare sezon o alta pereche.

Este foarte important sa probezi incaltamintea, asadar, incearca sa mergi in magazin pentru a face o astfel de achizitie. Daca nu poti, mediul online iti ofera si el posibilitatea sa probezi. Din ce in ce mai multe magazine iti trimit incaltaminte cu posibilitatea de a o returna, asadar, nu exista niciun risc.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.