De ce sa facem sedinte de epilare definitiva iarna?

Sedinte de epilare definitiva IPL se fac cel mai bine pe timp de iarna. Iarna la salon de cosmetica intrebati despre sedintele de epilare IPL. Veti descoperi reduceri mari pentru abonamentul cu sedinte de epilare definitiva. De ce? Vara toate femeile isi doresc sa se bucure de picioare frumoase si piele fina. Tratamentul cosmetic de epilare definitiva facut pe parcursul anotimpului rece ne pregateste pielea pentru sezonul cald.

Dupa primele sedinte de epilare definitiva este indicat sa nu ne expunem la soare o perioada de cateva zile (aproximativ 3 zile). Efectuarea unei sedinte de epilare definitiva duce la caderea parului treptat de-a lungul unei perioade de 2 sau 3 saptamani. La finalul unui abonament de epilare definitiva parul este eliminat in procent de 80-90%.

Tratament cu sedinte de epilare definitiva rezultate si precautii

Procedurile de tipul sedinte de epilare definitiva sunt ceva nou pentru dumneavoastra? In cazul in care este prima data cand mergeti la salonul de cosmetica pentru epilare definitiva trebuie sa stiti ce intrebari sa adresati cosmeticienei.

In primul rand trebuie sa discutati deschis despre orice probleme sau sensibilitati ale pielii. Cosmeticiana analizeaza pielea clientei si verifica tipul de piele, potentiale probleme la nivel de piele, alunite, tipul firului de par.

O sedinta de epilare definitiva nu este de ajuns pentru a elimina tot parul inestetic. In functie de grosimea firului de par, clienta trebuie sa revina la salon pentru alte sedinte. Persoanele cu fire de par inchise la culoare au cele mai bune rezultate in sedintele de epilare definitiva.

Este recomandat clientelor sa revina la salonul de cosmetica pentru un retus o data pe an. Sedinta de intretinere anuala are ca scop eliminarea unor fire crescute care nu au fost distruse din primele sedinte.

epilare definitiva

Salon de epilare definitiva in Popesti Leordeni

In zona Popesti Leordeni doamnele si domnisoarele au la dispozitie salonul Illieen’s pentru tratamente de cosmetica. Illieen’s ofera servicii de epilare clasica si definitiva. Epilarea clasica pe brate, picioare si in zonele intime este de ani de zile o practica cosmetica la care apeleaza femeile. Salonul Illieen’s ofera solutia la epilarea cu ceara. Veti inlatura durerea si mersul la salon pentru epilarea cu ceara folosing epilare definitiva IPL. Daca sunteti hotarata sa incercati epilarea definitiva Illieen’s este locul ideal pentru dumneavoastra.

Despre Illieen’s – salon de cosmetica in Popesti Leordeni

Illieen’s este un salon de infrumusetare si tratamente corporaledin Popesti Leordeni. Situat intr-un complex residential nou si infiintat din 2017, salonul Illieen’s a devenit rapid o oaza de relaxare si infrumusetare. Pe langa clasicele servicii de cosmetica, Illieen’s ofera si servicii de coafor si tratamente corporale. Echipa Illieen’s este pasionata de industria de beauty si constant aduce tratamente si servicii noi clientilor sai.

Date de contact:

Persoana Contact Alexandra

Tel: 0786.125.539

E-mail: ananicollebeauty@gmail.com

Website: illieens.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.