Cupio, aliatul frumusetii pentru saloanele de ingrijire

Brandul romanesc de produse cosmetice si ingrijire personala, Cupio, sustine activitatea saloanelor care au fost redeschise dupa ridicarea starii de urgenta, stare ce a fost cauzata de aparitia virusului Covid-19.

Pentru ca saloanele sa ofere cele mai bune servicii femeilor care tin la rutina lor de ingrijire, Cupio a pregatit kituri speciale, atat pentru igiena spatiilor de lucru, cat si pentru realizarea unor manichiuri profesionale.

Pe www.cupio.ro, in sectiunea Saloane, sunt disponibile kituri pentru pastrarea unei igiene corespunzatoare a spatiilor de lucru, astfel incat activitatea profesionistilor de la saloanele de ingrijire sa se desfasoare in cele mai bune conditii. Tot aici sunt disponibile geluri igienizante, masti pentru protectia cailor respiratorii, dar si panouri de protectie pentru masa de manichiura. Astfel, clientele pot avea certitudinea ca beneficiaza de o manichiura in siguranta atunci cand ajung la salon.

In plus, zilnic, in sectiunea de Promotii, la Cupio se gasesc oferte speciale, atat la produsele de manichiura, cat si la produsele de machiaj, la genele false sau la produsele de ingrijire corporala.

In perioada urmatoare, Cupio va continua sa ofere reduceri la cele mai dorite produse de ingrijire, dar si la iubitele ojele semipermanentecare care se gasesc pe site intr-o multitudine de nuante – pastelate, de vara, neon sau cu glitter.

Ofertele brandului se adreseaza atat saloanelor de frumusete, cat si persoanelor care isi doresc sa isi ofere momente de rasfat in confortul locuintei. Femeile pot alege sa-si realizeze manichiura cu oja semipermanenta folosind kiturile pentru acasa, care includ tot ceea ce este nevoie pentru o manichiura completa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.