Cupio a deschis al 12-lea magazin din Romania, la Iasi

Sambata, 7 septembrie 2019, Cupio a inaugurat cel de-al 12-lea magazin din Romania, in capitala Moldovei. Astfel, brandul romanesc vine in intampinarea doamnelor si domnisoarelor din nord-estul tarii, prin noul magazin deschis in incinta Iulius Mall Iasi.

Asadar, de acum, frumoasele moldovence gasesc cele mai noi si profesionale produse de make-up, manichiura si ingrijire, in magazinul Cupio situat la etajul I din Iulius Mall Iasi (Bulevardul Tudor Vladimirescu, Spațiul E26-E26A).

La festivitatea de deschidere, clientii care au pasit pentru prima data in magazin au avut parte de surprize si cadouri. Primele 100 de persoane care au cumparat produse Cupio in valoare de minim 50 de lei au primit cadou, la alegere, cate o oja semipermanenta Cupio To Go! Emotions sau un ruj Matte – produse care fac parte din cele mai noi colectii ale brandului.

Noul magazin Cupio respecta conceptul celorlalte magazine din tara – este spatios si elegant, dedicat femeilor moderne interesate de produse de calitate care le fac sa se simtă frumoase.

In lunile urmatoare, Cupio va mai deschide trei noi magazine in orasele Suceava, Cluj si Sibiu.

In prezent, Cupio detine 12 magazine fizice in 6 orase din tara: 3 in Timisoara, 4 in Bucuresti, 2 in Constanta, unul in Cluj, unul in Iasi si unul in Arad.

In magazinul online – cupio.ro – sunt comercializate peste 10.000 de articole si 8 sub-branduri proprii: oje semipermanente – Cupio To Go!, geluri UV – CupioGels, acril – Cupio acryl de Luxe, makeup – Cupio Makeup Pro, produse ingrijire corporala – CupioSpa, lacuri de unghii cu uscare la aer – Cupio in the City, gama epilare – Cupio Pro Epil si gene false- CupioLash. Cele mai vandute produse in cadrul magazinelor Cupio sunt ojele semipermanente, lacurile de unghii si genele false.

Leave a Reply

Your email address will not be published.