Cumpara-i jumatatii tale un buchet de lalele din Orasul Florilor

Printre cele mai frumoase gesturi pe care un domn le poate face pentru jumatatea sa iubita sunt daruirea de buchete de flori. Si nu oricum, pentru ca fiecare floare si fiecare culoare a acesteia are simbolistica ei, asa ca trebuie stiut cate ceva despre fiecare dintre acestea. Una dintre cele mai echilibrate flori, insa, in cazul in care romantismul sau eticheta formala nu sunt necesare, sunt lalelele. Buchetele de lalele sunt un gest suav prin insasi natura lor, o dedicatie de afectiune cu note primavaratice, nici cu pasiunea inflacarata a trandafirilor rosii, dar nici cu sobrietatea calelor albe.

Cum alegi buchetele de lalele online?

Diferit de metoda clasica de cumparare, in care clientul ajunge la o florarie unde trebuie sa negocieze la sange pretul florilor, accesand magazinul online Orasul Florilor, acesta poate vizualiza toate ofertele disponibile pentru buchetul de lalele pe care doreste sa il ofere celei dragi.

Pe Orasul Florilor ofertele pentru buchetele de lalele sunt destul de diferite, in principal pentru ca sunt organizate in diverse aranjamente florale care, in functie de numarul de flori si de tipul acestora, poate avea si diferite preturi. De exemplu, un buchet de flori cu 5 trandafiri portocalii si 4 lalele mov este un dar al pasiunii, dar care semnifica si respectul si aprecierea pentru persoana care le primeste. Un astfel de aranjament floral cu lalele costa 129 RON si este unul dintre cele mai apreciate buchete de flori de pe Orasul Florilor. Alte optiuni ar fi un aranjament din 9 trandafiri albi si 8 lalele rosii, o combinatie inedita de puritate si pasiune, la 229 RON, dar si cochetul buchet cu 5 lalele portocalii si 3 trandafiri roz, la 159 RON.

Motive pentru a comanda online buchete de flori

O comanda online pentru diverse buchete si aranjamente florale poate fi mult mai usor si mai convenabil, mai ales pentru faptul ca nu este necesara alergatura clasica de la o florarie la alta, din cauza preturilor sau a proastei calitati a florilor.

Transportul buchetului de flori este un alt beneficiu de care clientii Orasul Florilor pot profita, deoarece acesta este gratuit in orice locatie din Bucuresti, adaugand astfel la profesionalismul acestei florarii online. Modul in care florile sunt livrate, proaspete si rapid, impreuna cu o felicitare cadou, fac dintr-un simplu dar de flori un adevarat motiv pentru o treasarire de placere.

Un alt motiv pentru care buchetele de lalele si aranjamentele florale in general sunt apreciate de catre clientii Orasul Florilor, este designul acestor buchete de flori, facut cu mult gust si iscusinta de catre echipa din spatele florariei online, special pentru cei care doresc sa faca un gest iesit din comun.

Despre Orasul Florilor

Orasul Florilor este o florarie online care are o echipa pasionata de flori, aranjamente florale si sensibilitatea oferite de acestea. Acestia au in vedere prospetimea, pretul si livrarea rapida si ieftina a buchetelor de flori catre clientii care isi doresc un amestec floral special pentru persoanele iubite.

###

Leave a Reply

Your email address will not be published.