Cum sa te protejezi de virusi la volanul masinii

genti dama

Masina poate fi foarte utila in aceasta perioada, insa insa virusii pot locui și în mașina dvs., iata unde ar trebui sa dezinfectati si curățati frecvent:

Nu este surprinzător, cel mai murdar obiect al vehiculului dvs. este volanul.

Mașina dvs. va fi vitală în timpul crizei, pentru a va ajuta la cumparaturi sau deplasari urgente dar pentru a vă proteja pe dvs. și familia dvs. se aplică aceleași reguli de curățenie.

Spălarea mâinilor este cea mai bună metodă de apărare împotriva răspândirii virusilor, însă experții medicali încă nu știu sigur cât timp poate supraviețui pe diferite suprafețe.

vopsitor auto echipar corespunzator impotriva virusilor

Unii spun că pe materialele plastice și metalele dure, acesta poate dura nouă zile. Acum, casa ta nu poate avea multe dintre aceste materiale, dar interiorul mașinii tale le are sigur, spune unul dintre vopsitorii auto de la Arcom vopsitorie auto Bucuresti.

Sigur, radiațiile solare și radiațiile UV pot ucide viruși – dar majoritatea mașinilor au ferestre cu nuanțe pentru a bloca razele UV și a menține cabina rece … Asta înseamnă că trebuie să oferiți cabinei o curățenie adecvată folosind soluții cu cel puțin 70% alcool.

În mod ideal, folosiți alcool izopropilic, deoarece acest lucru este sigur pentru aproape orice material, de la materiale plastice până la crom pictat, tapițerie din țesătură și piele. Dacă nu aveți nimic din acestea, atunci săpunul și apa este, de asemenea, eficiente (dar, nu vă curățați prea tare, deoarece acest lucru ar putea elimina culoarea).

Nu folosiți înălbitor sau peroxid de hidrogen, clor pot ucide virusi pe suprafețe, dar vor deteriora majoritatea suprafețelor pe care le-au folosit recomanda unul dintre mecanicii specializati in reparatii casete de directie auto Almira.

Dar, unde trebuie să curățați exact?
Studiile au dovedit că cel mai murdar lucru al mașinii dvs. este volanul și acest lucru nu este o surpriză, deoarece îl țineți cu ambele mâini (cel puțin ar trebui să faceti), iar mâinile poartă cel mai mare număr de germeni care pot fi transferați pe volan.

Dacă dvs. sau altcineva care a fost în mașină vă prezentați simptome ale bolii, trebuie să curățați suprafețele atinse frecvent, inclusiv volanul, mânerele ușii, maneta de schimbare, orice butoane sau ecrane tactile, ștergătorul și tavanele de semnalizare, pasager și șofer. cotiere pentru uși, mânere de apucare și ajustare a scaunelor.

Sanitizarea acestui lucru este vitală în lupta împotriva virusilor, dar depășește cu mult acest lucru. Există multe alte suprafețe atinse frecvent în mașina dvs. și aceste puncte fierbinți includ mânerele ușilor (în interior și exterior), maneta de schimbare a vitezei, frâna de mână, butoanele de climatizare, comenzile pentru geamurile electrice, comenzile pentru sistemele de infotainment, ștergătorul și rotirea manetei de semnal, cotiere pentru uși pentru pasageri și șofer, mânere de apucare și reglatoare de scaune pentru a menționa câteva. De fapt, butonul radio și centurile de siguranță sunt cele mai murdare după volan spune managerul unei firme de inchrieri masini din Bucuresti.

Virusii pot trăi pe toate acestea și multe altele, așa că este imperativ să curățați complet fiecare parte din interiorul dvs. folosind o cârpă cu microfibră și să vă amintiți, când ați terminat de spălat mâinile înainte de a conduce.

Leave a Reply

Your email address will not be published.