Cum sa alegem prizele electrice Bachmann

Stim ca in ziua de azi orice persoana isi doreste sa se bucure de o casa cat mai moderna si eleganta alaturi de familia sa si cei dragi. De aceea echipa Protege Parol iti vine in ajutor cu gama completa de prize originale Bachmann care sa iti asigure un transfer rapid si sigur de curent dar si sa iti protejeze echipamentele conectate.

Prizele Twists sunt ideale pentru birouri, spatii de relaxare si bucataria ta. Pentru ca are o forma mai compacta si se poate monta in blaturi subtiri, acest tip de priza se poate integra foarte usor in mesele de birou sau in blaturile de mobilier din bucataria ta. Faptul ca are un cablu de curent care este plasat foarte aproape de carcasa, nu are nevoie de o adancime de montaj mare ci are nevoie de doar 40 mm- astfel poti sa montezi acest model de priza chiar si deasupra sertarelor fara probleme mari. Are si un sistem de inchidere inovativ si ingenios – care permite capacului sa se roteasca iar prizele se vor “ascunde” sub blat.

Protege Parol iti vine in ajutor cu gama completa de prize electrice de la Bachmann pentru ca tu sa te bucuri de eleganta in casa ta.

Mai gasesti pe site-ul nostru si prizele elevator care sunt o extensie de montaj foarte bune si iti dau sansa sa le incorporezi in blatul de mobilier din bucataria ta.

Are o carcasa de montare in dulap – pe interior, iar priza elevator va prelua sarcina de curent.

Aceasta se poate utiliza printr-o simpla apasare de buton.

Este important sa stii cum sa plasezi prizele electrice in casa ta in functie de disponibilitate si de nevoile tale. O priza buna iti da sansa sa iti protejezi foarte bine toate elementele electrice din casa ta si sa asiguri un transfer rapid de energie electrica.

Cateva caracteristici importante cand vrei sa alegi prizele electrice este sa vezi tensiunea de alimentare si care este curentul suportat. Trebuie sa stii ca in functie de tipul retelei electrice ai mai multe tipuri de prize electrice precum cele monofazate sau cele trifazate.

Dar si in functie de modul de protectie gasesti diverse prize electrice cu impamantare sau fara impamantare. Ele vor oferi un grad de protectie ridicat daca vor avea impamantare.

Descopera gama de prize electrice Bachmann originale si bucura-te de o casa eleganta si moderna.

Posted in

janetnails

Expert in Marketing Online - SEO Specialist,Adwords Certificated

Leave a Reply

Your email address will not be published.