Cu prize Panasonic securizati folosirea aparaturii electrice

Prin montarea de prize Panasonic functionarea in siguranta a aparaturii electrocasnice devine o realitate. Este de la sine inteles ca tot ceea ce reprezinta aparataj electric trebuie sa prezinte calitate si continuitate in functionare in parametri impecabili. In lipsa acestor caracteristici oricand un eveniment nedorit se poate produce, cel mai rau fiind momentul defectarii aparaturii electrice din pricina unor prize de slaba calitate sau invechite.

Cand urmariti reabilitarea instalatiei electrice a casei, apartamentului sau biroului in care aveti afacerea, merita sa includeti pe lista de prioritati si prize Panasonic care sunt garantate de catre producator pentru un regim de functionare obisnuit pe termen lung si in conditii de utilizare usoare pentru oricine.

Aceste prize Panasonic au fost concepute in totalitate in asa fel incat sa respecte normele europene din domensiul electric, avand destinatie rezidentiala si incluzand materiale cu o calitate ridicata pentru un numar mare de actionari. Prin actionari se intelege numarul de intrari si iesiri ale unui stecher care corespunde tipului de prize Panasonic pe care le veti utiliza.

Prin materiale de calitate se intelege intregul ansamblu al oricarui tip de prize Panasonic, fie ca vorbim despre cele simple, cele duble, sau cele special concepute pentru diferite conexiuni: internet sau semnal video pentru televiziune.

Acest ansamblu include in primul rand partea vizibila cu care se intra in contact la propriu atunci cand priza este deja montata. Forma este una atent aleasa, cu margini rotunjite si linii moderne care se integreaza perfect pe orice tip de finisaj al peretelui. Materialul este lucios si 100% izolant atunci cand este atinsa carcasa.

Partea interioara a acestor prize Panasonic include elemente de protectie care separa complet mecanismul electric fata de carcasa. Aceste elemente tin la distanta tensiunea electrica cu care este alimentata priza. Sistemele de prindere a conductorilor electrici sunt ferme, iar clipsurile de conectare a stecherului sunt fabricate din materiale metalice elastice si durabile pentru sute de cicluri de conecatare a diverselor aparate electrice.

Avand la dispozitie acest tip de prize Panasonic nu va ramane decat sa decideti momentul inlocuirii celor deja utilizate timp de mai multi ani, ori daca sunteti in plina constuctie a casei solicitati arhitectului punerea pe lista de prioritati a acestui model de prize Panasonic.

Oricand, atunci cand nu sunteti decisi, sau poate pur si simplu aveti o alta idee in privinta designului pentru aceste produse, incercati sa verificati si oferta de prize si intrerupatoare Schneider. Mai mult ca sigur veti gasi intre cele doua marci prezentate una care sa va fie pe plac.

1 Comment


  1. De unde se pot achizitiona aceste prize?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.