Corina Sterea despre frumusete, naturalete si relaxare la PURE Salon!

PURE Salon este situat in Bd. Dacia nr 130 si se adreseaza exclusiv femeilor care doresc sa-si acorde timp, sa se relaxeze, iar la final sa se bucure de rezultatele vizibile obtinute.

Cea care a creat brand-ul PURE este Corina Sterea, iar la baza se afla experienta sa in accesarea fondurilor europene si pasiunea pentru metodele de intretinere a frumusetii cu substante naturale.  A obtinut finantare pentru echipamente prin programul Start Up Nation, iar restul investitiei a fost sustinut, cu mult curaj, din fonduri personale. Este convinsa ca secretul succesului in acest domeniu consta in calitatea serviciilor oferite, completate de folosirea unor echipamente performante, manuite cu profesionalism.

Un proiect de suflet pentru Corina, PURE Salon a fost lansat din dorinta de a sustine feminitatea, frumusetea si antreprenoriatul romanesc.

Corina Sterea - PURE Salon
Corina Sterea – PURE Salon

“Ma bucur de oameni minunati in fiecare zi, in fiecare saptamana si am cautat sa dezvolt ideea de natural, de PURE, de relaxare si de viata sanatoasa. As vrea sa merg pe partea de dezvoltare  personala a femeilor, pentru ca femeile, de cele mai multe ori, nu stiu cat de frumoase sunt si asta le afecteaza stima de sine. In acest spirit as vrea sa organizez diferite workshop-uri.

Oferim clientelor noastre experienta unor servicii de calitate, realizate cu aparatura de top si produse profesionale. Prin diagnosticare si programe personalizate, personal instruit si prin atmosfera primitoare si relaxanta a salonului Pure ne propunem ca beneficiarele serviciilor noastre sa considere timpul petrecut aici ca pe o evadare din constrangerile vietii sociale si profesionale, un fel de recompensa pe care si-o ofera”, Corina Sterea.

Corina imbina utilul cu placutul, iar rezultatele nu intarzie sa apara. Activeaza intr-un domeniu extrem de solicitant, cu noi provocari de fiecare data si un volum mare de munca. In acest moment la PURE se pregatesc promotiile de Black Friday si surprizele de Craciun.

Spre exemplu in perioada 19-23 noiembrie echipa de la PURE a pregatit pachete motivante pentru fiecare femeie. 5 sedinte de radiofrecventa la pretul de 200 lei , 10 sedinte electrostimulare 150 lei si/ sau 3 sedinte oxigenoterapie faciala la pretul de 150 lei.

Mai multe informatii despre serviciile oferite pe www.puresalon.ro si www.facebook.com/puresalonro

Leave a Reply

Your email address will not be published.