Cele mai bune aparate contra rozatoarelor

Oferta fara-daunatori.ro in materie de aparate pentru alungat rozatoarele este bogata si foarte tentanta pentru aceia ce au ajuns la disperare din pricina distrugatorilor cu patru labute care le-au invadat proprietatile.

Poate ca nu stiati pana acum, dar s-au inventat inclusiv dispozitive anti rozatoare auto.

Exista astfel de aparate de alungat nu doar soarecii si sobolanii, dar si jderii, dihorii si alte asemenea mamifere rontaitoare si distrugatoare.

Pentru ca s-a trecut la un alt nivel, nimeni nu se mai gandeste acum la o ucidere in masa a acestora, folosind diverse substante chimice periculoase, nici macar nu se mai folosesc curse pentru soareci sau sobolani, deoarece le-ar produce acestora durere.

In prezent, se utilizeaza mijloace care sa le genereze rozatoarelor sentimente de disconfort sau chiar teama, care sa determine animalutele cu pricina ca sa isi caute alte zone in care sa se instaleze, ceva mai indepartate de proprietatea ce se doreste a fi protejata de actiunea lor distrugatoare.

Dispozitivul mobil pentru autovehicule anti-rozatoare (jderi, dihori, soareci, sobolani) Animal Repeller Mobile 78480 40mp functioneaza pe baza de ultrasunete, ce sunt emise la intervale stricte de 5 secunde/45 secunde pauza.

Un asemenea aparat de alungat enervantii rozatori este alimentat pe baza de baterii si are un nivel fonic maxim de 80 decibeli.

Este foarte usor de instalat cu ajutorul a 4 coliere rapide si prezinta o durata de functionare minima de 8 luni (in raport si de durata de viata a bateriilor).

Sunetele inalte emise sunt abia decelabile de catre urechea umana, dar alunga orice rozatoare din incaperi si masini, pe o distanta de circa 40 mp.

Are o garantie de 24 de luni si nu costa decat 149 de lei, platibili ramburs, la primirea coletului prin curier rapid.

Este un dispozitiv prietenos, ecologic, care respecta directivele UE in materie de protectie a animalutelor mici, fie ele si daunatoare, iar faptul ca are la baza o tehnologie germana spune deja totul.

Pe site-ul fara-daunatori.ro exista in aceasta perioada si o oferta speciala 2 x Pest Reject Aparat anti rozatoare si insecte cu -50% reducere a pretului de lista.

Astfel, cu doar 99 de lei, puteti ca sa achizitionati doua dispozitive excelente prin care o sa puteti proteja 400 de mp de orice specie de rozatoare si insecte.

Aceste aparate nu afecteaza animalele de companie, copiii sau adultii, motiv pentru care se pot folosi si in birourile de firme, gradinite si scoli, locuinte particulare, ba chiar si in cabinete veterinare.

Aflati detalii suplimentare daca veti intra in magazinul online mentionat, Fara-Daunatori.ro, specializat in comercializarea de asemenea dispozitive de lupta eficienta impotriva daunatorilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.