Cele mai apreciate solutii de estetica dentara de catre pacienti

Oricine isi doreste un zambet frumos, alb, imaculat, stralucitor, un zambet de vis cu care sa se afiseze in fata colegilor, rudelor si prietenilor. In practica dentara se constata ca numerosi pacienti nu stiu ce sa faca pentru pentru a obtine acel zambet atractiv.

De exemplu, la Plaza Dent, cabinet stomatologic din sector 6, ajung pacienti care nu stiu ce varianta de albire sa aleaga pentru ca zambetul lor sa fie impecabil. Daca pana nu demult, albirea dentara si fatetele dentare erau solutii accesibile numai unei anumite categorii de populatie, acum acestea au devenit mult mai accesibile din punct de vedere al pretului.

In clinica stomatologica Plaza Dent albirea dentara si aplicarea fatetelor dentare sunt servicii disponibile la cel mai bun raport calitate-pret, ambele solutii fiind aplicate cu mult profesionalism de catre medici cu experienta.

Specialistii https://plazadent.ro/ le recomanda pacientilor sa se informeze mai bine inainte de a lua o astfel de decizie si sa aleaga varianta care se potriveste cel mai bine danturii lor si starii generale de sanatate.

In ce consta aplicarea fatetelor dentare? Dar albirea dentara?

Ingalbenirea dintilor si patarea acestora au mai multe cauze. Din pacate, majoritatea oamenilor se confrunta cu aceasta problema, indiferent de cat de riguros si de des se spala pe dinti si de produsele de igiena dentara pe care le folosesc. Ingalbenirea dintilor poate fi cauzata de consumul de cafea, ceai, tutun, imbatranirii, unor lucrari de endodontie, dar si excesului de fluor si consumului de diverse medicamente.

Cabinet stomatologic din sector 6 | clinica stomatologica Plaza Dent | plazadent.ro

cabinet stomatologic din sector 6

Fatetele dentare au devenit foarte populare in randul procedurilor de cosmetica si estetica dentara. Acestea sunt pelicule subtiri de portelan folosite pentru a reda aspectul natural al dintilor. De asemenea, fatetele dentare au si rolul de a acoperi unele mici imperfectiuni ale dintilor.

Albirea dentara, pe de alta parte, este una din procedurile foarte des solicitate de catre pacientii clinicilor stomatologice care s-au saturat de promisiunile pastelor de dinti cu efect de albire si benzilor din farmacii sau creioanelor de albire. Albirea dentara se face prin aplicarea unui gel pe suprafata dintilor. Gelul contine peroxid de hidrogen care va patrunde in smalt si care va albi in mod uniform zonele colorate sau ingalbenite ale dintelui. Albirea dentara are ca si rezultat dinti cu 3-4 nuante mai albi, care isi mentin culoarea pana la 2 ani, interval in care specialistii recomanda repetarea acestei operatiuni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.