Cele 5 pensule de make-up care iti asigura un machiaj profesional

Daca ai apelat cel putin o data la un make-up artist pentru un machiaj profesional, cu siguranta ai fost incantata de rezultat. Pe langa faptul ca acest machiaj este realizat de un profesionist in arta make-up-ului, exista cateva secrete importante pentru un look spectaculos. Unul dintre aceste secrete este folosirea pensulelor de make-up adecvate fiecarui produs ce urmeaza sa fie aplicat pe ten.

Fiecare produs de machiaj care urmează să fie aplicat in zona ochilor sau pe buze impune utilizarea unei pensule diferite. Pensulele de make-up pot fi din par artificial, sintetic, sau din par natural. In general, primele sunt potrivite pentru aplicarea produselor mai cremoase, iar cele din par natural sunt ideale pentru fardurile sub forma de pulbere.


Iata cele 5 pensule care te vor ajuta sa-ti faci un machiaj profesional

1. Pensula pentru fond de ten

De regula, pensulele pentru fondul de ten sunt din par sintetic, astfel incat sa asigure aplicarea produsului cremos intr-un mod perfect pe fata. Desi sunt din material artificial, acest tip de pensule sunt foarte fine. Pentru o aplicare uniforma poti alege Pensula buffer pentru fond de ten 321 de la Cupio, care ofera un finish natural. Aceasta poate fi folosita si pentru aplicarea anticearcanului, a fardului de obraz cremos sau a iluminatorului.

2. Pensula pentru pudra

Spre deosebire de pensula pentru fond de ten, cea pentru aplicarea pudrei trebuie sa fie din par natural. Astfel, fie ca optezi pentru pudra compacta, fie pentru cea sub forma de pulbere, pensula corespunzatoare va asigura distribuirea produsului de make-up intr-un mod corect pe ten. Poti opta pentru pensula de pudra din par de capra sau pentru cea din par de veverita, care este ideala si pentru aplicarea fardului de obraz sau a altor produse pentru conturare.

3. Pensula pentru fard de ochi

Pentru a asigura o aplicare precisa si intensă a fardului de pleoape, alege o pensulă mica din par natural. Cele din par artificial pot retine surplus de fard, astfel exista riscul sa aplici o cantitate prea mare (nedorita) pe pleoape sau chiar sa favorizezi dispersarea fardului in locurile nedorite. La Cupio gasesti pensule din par de ponei, samur sau vulpe.

4. Pensula pentru blush

Nuantarea obrajilor este o etapa importanta care nu trebuie neglijata, daca vrei sa ai un machiaj complet. Folosirea unei pensule adecvate pentru aplicarea blush-ului te va face să iti conturezi cele mai frumoase trasaturi. Pensulele din par natural de miel de la Cupio sunt usor de manevrat si asigura aplicarea usoara a blush-ului.

5. Pensula pentru aplicarea rujului

Pentru a avea buze perfect conturate nu trebuie sa uiti de folosirea creionului de buze, insa tine cont si de modul de aplicare a rujului ales. O pensula speciala care poate fi din par artificial sau din par natural iti va fi de folos pentru aplicarea optima a rujului sau a luciului de buze.

Leave a Reply

Your email address will not be published.