Cel mai potrivit curs de design interior pentru tine

La un curs de design interior vei afla ca aceasta este o disciplina inca tanara in Romania, a carei practica implica o baza solida de cunostinte teoretice si practice, de la teoria stilurilor, familiarizare cu notiuni de ergonomie si cromatica, precum si lucrul in layere pe planuri si vederi. Un designer de interior trebuie sa aiba in primul rand spirit de observatie, dar si notiuni de psihologie, cunostinte tehnice si de teorie estetica si stilistica si nu in ultimul rand, un mod coerent de exprimare. Vei capata toate aceste abilitati la parcugand toate etapele unui curs de design interior la DallesGO.

3 luni interactive la cursul de design interior

In genereal la un curs de design interior se urmareste evolutia unui interior, pornind de la materialele folosite, texturile alese, stilurile propuse, selectarea paletei de culori si psihologia clientului. De la stilurile clasice: Baroc, Rococo si Neoclassic, la stiluri locale (Scandinav, Provensal, Mediteranean, Marocan) sau conteporan (Minimalisc, Retro Contemporan, Eclectic modern, Romantic, Industrial, Glamour), vei invata sa decodifici fiecare stil in parte si sa-ti aduci propriul aport creativ. Dupa ce ai parcurs toate stilurile, la cel mai bun curs de design interior din Bucuresti vei face cunostinta cu designeri celebri si piese de mobilier care au schimbat istoria, vei invata care sunt pasii unui proiect de design interior, de la discutiile preliminare cu clientii la implementarea propriu-zisa a proiectului, vei invata cum se intocmeste un moodboard. De asemenea la cursul de design interior vei primi informatii despre ultimele tendinte Hi-Tech / Hand-Made, despre curentul Slow Design si despre designul romanesc in contextul international.
Practic, la acest curs de design interior vei concepe impreuna cu alti colegi proiecte de amenajare pentru diferite spatii, vei ordona ideile in moodboarduri, vei vizita locuri si vei cunoaste profesionisti faimosi care activeaza in domeniul designului de interior, vei invata sa pozitionezi mobilierul si corpurile de iluminat, astfel incat la sfarsit vei fi capabil sa concepi si sa duci la capat de unul singur un proiect complet de amenajare interioara.

curs de design interior

Leave a Reply

Your email address will not be published.