Cel mai bun calculator second hand: cum il alegi si de unde il cumperi

Calculatoarele second hand reprezinta o optiune din ce in ce mai accesibila persoanelor pasionate de tehnologie, care insa nu au suficiente resurse financiare pentru a investi in produse noi care ajung sa coste cateva mii de lei. Achizitionarea unui calculator second hand este o varianta excelenta pentru utilizatorii aflati la inceput de drum in ceea ce priveste tehnologia, pentru utilizatorii varstnici care doresc doar sa foloseasca computerul pentru a citi ziarele online sau pentru a vorbi cu copiii aflati in strainatate, dar si pentru copiii care au nevoie de un computer pentru proiectele de la scoala.

Magazinul de calculatoare si laptopuri second hand , https://www.it-sh.ro/, isi asteapta clientii cu cele mai bune oferte la imprimante, multifunctionale, laptopuri si calculatoare sh.

Ce caracteristici definesc un calculator second hand?

Un calculator second hand este, de regula, folosit, desigilat sau returnat, a fost inspectat cu grija de catre specialistii in domeniu si pus in vanzare la un pret foarte mic. De obicei, calculatoarele sau laptopurile second hand sunt cele mai ieftine optiuni de pe piata. Sistemul de operare al unui computer second hand este reinstalat sau resetat pentru a nu exista urme ale utilizarii anterioare, componentele defecte sunt inlocuite, iar carcasa poate avea urme de utilizare si nu arata chiar ca noua.

Calculatoarele second hand au un pret foarte mic si ajuta utilizatorul sa participe activ la protejarea mediului inconjurator. Un computer care nu ajunge direct la groapa de gunoi, chiar daca este in stare perfecta de functionare, este un plus pentru cei care tin la mediul inconjurator.

Cel mai bun calculator second hand depinde de necesitatile fiecarui utilizator in parte. Acesta trebuie sa fie performant, sa poata rula aplicatii importante pentru job sau pentru cursuri, sa permita utilizatorului chiar sa se joace cateva joculete mici si interesante, sa nu fie prea vechi si sa nu necesite intretinere si curatare permanenta.

Calculatoare second hand, laptopuri second hand la cele mai bune preturi | www.it-sh.ro

laptopuri second hand

Specificatiile principale sunt un alt criteriu de alegere al computerului second hand. Memoria RAM trebuie sa fie de minim 4-8 GB, procesorul poate fi dual core sau quad-core, pentru utilizatorii care folosesc editoarele foto-video, conexiunile si porturile trebuie sa fie in perfecta stare de functionare, placa video dedicata, iar la exterior, dispozitivul IT second hand ales sa arate curat si intreg. Urmele de zgarieturi, lovituri, depuneri de murdarie reprezinta un semnal de alarma.

Leave a Reply

Your email address will not be published.