Ceasuri dama Guess disponibile pe site-ul 360Mall

Site-ul 360Mall aduce in atentia cumparatorilor modele de ceasuri de firma de ultima generatie, care vor oferi un plus de personalitate oricarei tinute de zi si vor deveni accesorii de nelipsit. Precizia deosebita a mecanismelor de quartz si frumusetea rafinata a designului carcasei si al bratarilor recomanda aceste articole ca fiind o alegere inspirata.

Daca nu v-ati hotarat inca asupra tipului de cadou pe care il puteti oferi unei persoane dragi, aveti acum la dispozitie o serie de ceasuri dama Guess pe 360Mall site care s-a specializat in domeniul accesoriilor de calitate. Brandul Guess isi mentine traditia definita de eleganta, calitate si precizie, imbinate pentru a crea articole unice. Pretul unui ceas de dama Guess cu cadran albastru si carcasa aurie poate ajunge la 932 lei, 360Mall oferindu-va astfel posibilitatea de a va bucura de un articol de exceptie cu design rafinat.

Ceasuri dama Guess cu design elegant pe site-ul 360Mall

Acum aveti posibilitatea de a comanda online pe site-ul de provenienta ceasuri de dama de o eleganta rafinata, de genul unui model propus de casa de moda Guess, care costa 804 lei. Avand mecanism pe baza de componente de quartz si o delicata bratara aurie, acest model se remarca prin finete si precizie. Peste 240 de modele de ceasuri dama Guess asteapta sa fie admirate in acdrul segmentului dedicat acestui brand, iar dumneavoastra veti putea alege modele de ceasuri rezistente la apa, cu afisaj analog.

360Mall a pregatit pentru persoanele care indragesc moda si accesoriile fine un model de ceas Guess din colectia Dazzler, care este disponibil pe site pentru 945 lei.

Modele de ceasuri elegante, avand decoratiuni delicate cu cristale si bratari in nuante speciale de auriu sau argintiu, va asteapta in cadrul sectiunii dedicate accesoriilor de dama fabricate de brandul Guess. Alaturi de nume mari din domeniu, cum ar fi Fossil, Gucci sau Casio, veti gasi pe site-ul 360Mall modelul dorit de ceas Guess.

Leave a Reply

Your email address will not be published.