Ce trebuie sa stii inainte de a opta pentru inchirieri auto

Zilnic sute de clienti opteaza pentru serviciile de inchirieri auto in Romania, marea majoritate a acestora o fac fara sa isi puna cateva intrebari referitoare la procedee, la modul in care sa obtina un pret corect si nu in ultimul rand la tipul de masina adecvat pentru calatoria lor. Marea majoritate a celor care inchiriaza, sunt fie turisti straini care vin in tara pentru a isi petrece concediul, fie sunt romanii plecati la munca in afara tarii care se intorc frecvent acasa pentru a isi petrece sarbarorile sau pe a isi vizita familiile. Infiferent care este motivul pentru care ai nevoie de un serviciu de inchirieri auto tot ce trebuie sa faci este sa te informezi inainte de orice inchiriere. Nu strica sa tii contul de sfaturile unor specialisti, in acest sens am cerut ajutorul celor de la Rent-a-car-otopeni.ro o companie de la cere poti obtine cele mai bune informatii in acest domeniu de activitate. Asadar ar trebuii sa tii seama inainte de a platii sau de a rezerva o masina de termenii si conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti, multi clienti sunt obisnuiti doar sa bifeze faptul ca sunt de acord fara sa citeasca nimic. Asadar iata cateva sugestii pentru a face o buna alegere si nu in ultimul rand corecta cand vine vorba de inchirieri auto.

Contractul

Ca in cazul oricarui serviciu, atunci cand te orientezi catre ofertele unei agentii de inchirieri auto, va trebuii inainte de toate sa semnezi un contract, in functie de politica fiecarei firme, acesta poate fi diferit. In el trebuie sa fie specificate drepturile si obligatiile pe care le ai, trebuie sa se regaseasca o rubrica in care sunt trecute defectele masinii inca de la inchiriere, acestea trebuiesc urmarite cu mare atentie, daca nu vei face asta risti sa platesti la returnarea masinii sume de bani in plus. Pe langa drepturi vei mai avea si cateva obligatii care se refera la grija pe care trebuie sa o ai fata de masina.

Cum rezervi

Multi clienti mai ales turistii straini atunci cand opteaza pentru inchirieri auto, o fac in marea lor majoritate direct din aeroport de la ghiseul firmelor, ei bine nu este un lucru tocmai bun mai ales daca vrei sa economisesti ceva bani in plus, companiile din aeroport practica in general tarife mult mai mari decat cele locale. Asta inseamna si o diferenta de peste 20 la suta din tarif in unele situatii. Cea mai simpla varianta pe care o poti alege atunci cand ai nevoie de inchirieri auto, este sa accesezi mediul online, acesta te va ajuta sa gasesti cea mai potrivita solutie, aici de acasa vei avea posibilitatea sa iti verifici preturile in functie de tipul si clasa masinii pe care va urma sa o alegi, poti gasi recenzii referitoare la societatile de rent a car, precum si multe alte informatii de care ai nevoie pentru a face cea mai buna inchiriere.

Daca ai nevoie sa aflii mai multe informatii dar si pentru a rezerva o masina prin intermediul serviciului de inchirieri auto cei de la Rent-a-car-otopeni.ro te pot ajuta si cu alte informatii si sugestii referitoare la acest serviciu tot mai popular in ultimii ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published.