Ce spune un display Iphone 6 la pret mic despre tine?

Ti s-a intamplat vreodata sa stai la masa cu cineva si acesta la un moment dat sa isi scoata telefonul din buzunar si sa il puna pe masa si sa fii surprins ca e un telefon de ultima generatie, pentru ca nu credeai ca are atat de mult succes si bani incat sa aiba un astfel de telefon? Cu siguranta dupa aceasta intamplare ti-ai creat o impresie cum ca omul respectiv are foarte multi bani si in succes nemarginit, din simplul motiv sa are un telefon foarte nou, nu-i asa?

Daca ti s-a intamplat asta vreodata sa stii ca este foarte normal sa fie asa. De cele mai multe ori noi asociem succesul unui om cu ceea ce are sau nu in posesie. In secolul XXI, aceasta posesie se restrange de foarte multe ori la telefoane, laptopuri, masini sau alte gadgeturi asemanatoare. Desigur, printre cei care au astfel de lucruri se numara si unii care nu au chiar asa mult succes, dar le place sa aiba telefoane, masini la moda, chiar daca asta inseamna sa detina lucruri falsificate, contrafacute. Telefoanele si gadgeturile, in general, sunt cel mai usor de contrafacut pentru ca sunt facute in serii mari, care permit mai departe fabricarea lor din materiale mai proaste din punct de vedere calitativ, la un pret, evident, mult mai mic.

In felul acesta tot mai multi oameni isi permit sa aiba telefoane ce par a fi de ultima generatie, dar doar la o prima privire. La o examinare mai atenta, diferentele desi par a fi mici, sunt uriase. Ce spune asta despre proprietar? Spune una din doua lucruri: fie este zgarcit si nu vrea sa dea banii pe un telefon cu display Iphone 6 la pret potrivit, fie vrea doar sa para bogat – deci este superficial.

Vrei sa se spuna astfel de lucruri si despre tine?

Daca esti o persoana autentica, cu valori pe care le respecti cu incapatanare, cu siguranta nu vei dori acest lucru, nici in cel mai mare cosmar. Fie vei economisi destui bani pentru telefonul dorit, autentic, original, fie vei munci destul pana vei ajunge sa iti poti permite telefonul mult visat. Iar daca vei avea ghinionul sa ii spargi displayul, atunci cu siguranta vei investi intr-un display iphone 6 la pretul corect, de calitate superioara care sa asigure o buna functionare a telefonului tau.

Ce va spune asta despre tine? Va arata ca esti un individ caruia ii pasa de sine, de lucrurile pe care le foloseste, si nu accepta compromisurile. In plus, va denota faptul ca nu esti un individ care apreciaza mai mult cantitatea in defavoarea calitatii.

Chiar daca ne dam seama sau nu, lucrurile pe care le avem si le folosim spun mai multe despre noi, decat am putea spune noi vreodata. Intreaba-te ce anume vrei sa stie oamenii despre tine, si apoi investeste intr-o imagine conforma. Nici nu stii ce oportunitati se pot crea din simpla folosire a lucrurilor potrivite. Asa cum se spune in popor, „nu stii de unde sare iepurele” si ce anume va urma.

Leave a Reply

Your email address will not be published.