Ce poti face cu cartile vechi atunci cand nu mai ai nevoie de ele

Pentru persoanele care au un numar mare de carti pe care nu le mai folosesc exista anticariate care cumpara carti si, astfel, acestea pot fi valorificate, in timp ce in urma lor ramane spatiu suficient pentru a fi ocupat de altceva.

Specialistii de la Cumparcarti.ro ofera mai multe informatii cu privire la destinatia pe care o pot avea cartile inutilizabile din casa si care sunt cele mai comune situatii in care cartile ajung in anticariat.

Anunturile cu subiectul cumpar carti sunt tot mai des intalnite pe internet si proprietarii de carti au acum ocazia de a le elimina din casa in cel mai simplu mod posibil si in cel mai scurt timp.

Anticariate care cumpara carti – avantajele vanzarii catre un anticariat | cumparcarti.ro

anticariate care cumpara carti

Exista posesori de carti care au mostenit biblioteci intregi de la rude sau de la diverse alte persoane. Este foarte posibil ca biblioteca din lemn masiv din living sa fie exact obiectul care ii deranjeaza vizual in aceasta incapere si lucrul despre carte stiu ca, odata eliminat, va lasa in urma spatiu suficient pentru o comoda estetica sau pentru o piesa de mobilier ceva mai moderna.

Pentru aceste persoane, anticariatele sunt cea mai buna solutie. In momentul in care se apeleaza la un anticariat, persoana implicata nu trebuie sa mai faca drumuri nesfarsite pana la groapa de gunoi sau pana la centrele de colectare a deseurilor pentru a duce cartile. O biblioteca mare implica fie mai multe drumuri, fie inchirierea unei masini speciale.

Apeland la cumparcarti.ro, un specialist evaluator se va prezenta la domiciliul clientilor, unde va evalua cartile in functie de numar, aspect, tip, categorie si colectii. La final, va propune un pret pentru toate cartile si, atunci cand proprietarul este de acord, le va prelua pe loc si va face plata in acel moment. Astfel, cartile vor fi valorificate in cel mai scurt timp posibil, fara ca proprietarul sa investeasca bani in transportul lor. De asemenea, proprietarul este cel care castiga, pentru ca va fi remunerat pentru fiecare volum din biblioteca.

O astfel de decizie responsabila vizavi de cartile existente in casa va da si altor persoane posibilitatea sa le citeasca si le va face accesibile celor pasionati de citit, dar care nu au fondurile necesare pentru a investi foarte mult in carti noi. Cartile cumparate de anticariat vor fi vandute mai departe, la preturi mai mici decat volumele noi care se gasesc in librarii. Mai multe detalii pe http://cumparcarti.ro/

Leave a Reply

Your email address will not be published.