Ce pierzi daca NU folosesti saci de vidat? – 3 lucruri principale

Sacii de vidat au revolutionat piata datorita efectului lor uimitor: te ajuta sa compactezi rapid un teanc de haine pana la 70% din volumul initial.

Si totul se intampla sub ochii tai; fara sa astepti prea mult, fara sa faci anumite operatiuni complicate, fara sa apesi butoane complexe si fara sa-ti insusesti vreo deprindere speciala.

Iata ce pierzi daca alegi sa Nu folosesti saci de vidat

1. Risti ca hainele tale sa se deterioreze din cauza depozitarii necorespunzatoare.

Stii foarte bine la ce ma refer. Tii minte petele galbene de pe camasa alba pe care nu ai mai putut sa le scoti la spalat? Sau poate rochia rosie din cashmir pe care ti-au ros-o moliile? Sau poate punctele de mucegai care s-au extins pe numeroase articole vestimentare din cauza ca iarna trecuta in pod a fost multa umezeala?

Ei bine, da. Daca vei alege in continuare sa NU folosesti saci de vidat vei fi nevoit/a sa arunci cat mai multe haine bune, deterioare din cauza depozitarii inadecvate. Asta pentru ca depozitarea in saci de vidat te scuteste de multe lucruri: hainele sunt protejate – nu sunt atinse de umezeala, de molii sau mucegai.

2. Risti ca hainele tale sa fie aruncate prin toata casa.

Atat tu cat si intreaga familie aveti multe haine. Chiar daca fiecare are dulapul sau, la un moment dat poate fi dificil sa le gasesti un loc sigur. Uite asa incepi sa le strecori sub pat, in dulapuri, pe dulapuri, pe scaune, in saci pe balcon sau pe terasa si oriunde vezi un coltisor liber. Te impiedici de ele, iar cand cauti ceva anume este imposibil sa afli usor in ce sac trebuie sa te uiti mai exact.

Daca alegi in continuare sa Nu folosesti saci de vidat haine pentru compactarea si organizarea hainelor, risti ca toata casa ta sa se transforme intr-un haos din cauza hainelor numeroase, lasate peste tot.

3. Nu poti sa-ti iei in concediu toate lucrurile de care ai cu adevarat nevoie.

Cand familia e mare si portbagajul mic fiecare cm din acest spatiu conteaza. Ori mai renunti la niste haine, ori lasi acasa alte lucruri pe care ti le-ai fi dorit cu tine. Ei bine, sacii de vidat rezolva aceasta dilema. Nu trebuie sa renunti la haine si nici sa lasi acasa ce vrei tu sa ai cu tine in concediu. Videaza hainele, castiga mai mult spatiu in portbagaj si Voila! Poti sa pui in bagaje ceea ce iti doresti.

Acestea sunt cele 3 lucruri pe care le pierzi daca alegi sa Nu utilizezi sacii de vidat. Testeaza-i ca sa te convingi singur!Gasesti si alte informatii pe brb.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.