Ce este otoplastia si ce efecte benefice are!

inetervenntie chirurgicala pentru urechi decalotate

In ultimii ani operatiile de chirurgie estetica s-au inmultit tot mai mult, oamenii apeland la tot mai multe astfel de operatii pentru a-si corecta sau imbunatati divesre parti ale corpului pentru a fi in ton cu ceea ce isi doresc.

Unele dintre cele mai intalnite operatii de natura estetica la oamenii in ziua de azi sunt operatiile de marire de sani, liposuctie si otoplastie, aceasta din urma avand ca rezultat  corectarea urechilor decolate.

Desi otoplastia nu este o operatie foarte intalnita, sunt unele persoane care apeleaza la o astfel de operatie de otoplastie pentru a scapa de anumite complexe legate de aspectul lor fizic dar si de glumele facute pe seama lor de catre cei din jurul lor. Acest lucru este valabil in special la copiii mai mici care trebuie sa suporte glumele rautacioase ale colegilor lor.

Operatia de otoplastie este indicat sa fie facuta sub varsta de 10 ani, atunci cand cartilajul urechii este inca moale si acesta operatie poate fi foarte usor realizata, cu o recuperare foarte scurta. Totusi aceasta operatie detine cifre la fel de bune din punct de vedere al reusitei, chiar daca otoplastia a fost efectuata si la o varsta mai inaintata.

La dr Jecan poti face o operatie de otoplastie

Alegerea unei clinici medicale unde se pot face operatii de otoplastie sunt multe dar una pe care o puteti  alege cu incredere este cea a Dr Jecan acesta fiind recunoscut  pentru experienta si expertiza sa in operatii de chururgie estetica.  Dr. Jecan este unul din cei mai apreciati doctori esteticieni in materie de operatie de otoplastie . Alegerea doctorului Jecan pentru o operatie estetica la urechi de otoplastie, reprezinta o varianta excelenta, in care reusita acestei operatii va fi una garantata, chiar peste asteptari.

Acesta operatie de otoplastie nu dureaza foarte mult, in medie acesta presupune o interventie ce dureaza intre 40 min si 90 min, in functie de tipul de interventie chirurgicala. Recuperarea este una foarte scurta, fiind externet chiar in ziua operatiei, in rest urmatoarea saptamana este indicat ca in timpul somnului sa porti o bentita elastica pentru a prevenii orice fel de problema.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.