Cat de important este spatiul interior!

design interior

E prea aglomerata lumea din jurul nostru ca gandurile sa-si mai poata tine bine fraul si sa se concentreze asupra tuturor lucrurilor concomitent. Ne-a depasit progresul si ne intampina zilnic la doi pasi inainte. Parca il ajungem si to ii mergem doar pe urme. S-ar parea ca nu e o problema aceasta, insa ne epuizeaza, ne solicita fizic si moral, ne surmineaza dorinta de viata si ne pierde eul printre lucrurile inconjuratoare.

Avem nevoie de un spatiu al nostru, de un loc in care sa ne adunam dupa o zi de munca, sa ne recapatam fortele si sa ne impartasim gandurile, scapand de lumea haotica din afara. Spatiul nostru interior ne marcheaza, ne monteaza spre scopurile dorite, ne impulsioneaza spre realizarea lor, in masura in care el corespunde confortului fizic si spiritual al nostru. Daca insa propriul spatiu ne inhiba in dorinte si ne trezeste doar un simt al datoriei, uitand de cel al placerii, atunci ne confruntam cu o problema de armonizare a lucrurilor constitutive ale interiorului.

Cum ne ajuta designerul interior?

Cea mai buna idee este sa apelam la serviciile unui designer. Munca acestuia nu cunoaste limite de implicare, deoarece efortul depus depaseste hotarele obligatiunilor sale profesionale. Este vorba de un efort, insotit de talent si gust estetic, de cunostinte in ergonomie, cromatica, tehnica, proiectare etc. Datoria lui este sa va transforme spatiul interior intr-o interiorizare a spatiului, astfel incat sa va regasiti in el, sa simtiti sufletul atasat de fiecare element al sau. El lucreaza cu spatiul asemenea unui sculptor cu lemnul sau marmura: ii analizeaza potentialul, cauta un concept potrivit prin care sa uneasca locuinta cu personalitatea dvs., efectueaza schite, cauta materialele potrivite, introduce informatia in programe specializate pentru a conferi un aspect de realitate proiectului, fapt ce faciliteaza colaborarea cu clientii.

Totodata, in calitate de client, ne dorim ca un spatiu sa fie cat mai util, sa poata cuprinde mult, dar sa se vada putinul, adica esteticul. O alta este problema culorilor pe care le alegem, iar un designer vine sa corecteze, asemenea unui profesor, ideile noastre despre combinarea lor. De rand cu acestea, el tine cont neaparat de tipul constructiei, de caracteristicile spatiului si decide operatiunile necesare si posibile. Nici nu constientizam cat de multe sarcini punem in fata lui si cat de repede ne dorim sa fie ele realizate. Designerul se conformeaza parametrilor de timp si ne propune proiectul modificarilor spatiului interior pentru a decide realizarea in practica a lui.

Unde ne adresam?

Daca v-am convins despre importanta serviciilor de design interior si ati decis sa schimbati ceva in locuinta dvs., nu pierdeti timpul cautand in gandurile cotidiene idei geniale. Compania www.logosidesigninterior.ro va ajuta sa va transformati locuinta intr-un teren al originalitatii si revelatiei. Designerii companiei va stau la dispozitie cu vaste cunostinte in domeniu, cu o experienta avansata, motivata de cunostintele inalte si de dorinta de promovare a valorilor etice, estetice si practice. Indiferent de tipul si destinatia spatiului interior, acestia va vor propune cele mai bune si convenabile proiecte, vor respecta dorintele si punctul de vedere al clientului, vor realiza lucrul calitativ si la timp, toate datorita colaborarii de durata cu firme si companii aferente domeniului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.