Carti de dezvoltare profesionala care te ajuta sa avansezi in cariera

Fie ca sunt la inceputul carierei sau deja au cativa ani sau chiar zeci de ani pe aceeasi pozitie in aceeasi firma, fie ca doresc sa isi deschida o afacere sau sa faca o schimbare majora pe plan profesional, oamenii pot face mai multe decat cred, doar citind cateva carti de dezvoltare profesionala, pe care le pot gasi in cel mai mare anticariat de carti online, https://www.printrecarti.ro/. Aici vor gasi carti la reducere din domeniul dezvoltare personala si profesionala, dupa care sa se ghideze pentru a avansa in cariera.

Top carti de dezvoltare profesionala cu impact deosebit

Consilierii in dezvoltare profesionala, atat cei din Romania, cat si de peste hotare, recomanda persoanelor care pun accent pe cariera, care doresc sa avanseze si sa simta ca ocupa un loc important in companie, sau care chiar doresc sa-si infiinteze propria companie sa citeasca in primul rand cartea David si Goliat, realizata de Malcom Gladwell. Este o carte despre oamenii obisnuiti si felul in care acestia reactioneaza atunci cand dau piept cu adversari puternici in cariera lor. In carte se expun exemple istorice, dar, mai ales, batalii zilnice pe care oamenii le duc pe plan profesional si avantajele de a incepe de jos.

Daniel Goleman prezinta in cartea sa Inteligenta emotionala modul prin care oamenii pot face transformari remarcabile prin descoperirea sentimentelor si a situatiilor in care se afla. Cartea descrie dinamica celor doua minti, mintea rationala si cea emotionala, precum si modul in care acestea ne modeleaza destinul.

Carti la reducere | anticariat de carti online Printre Carti www.printrecarti.ro

carti la reducere

Volumul Ce anume ne motiveaza cu adevarat, scris de Daniel Pink, este unul dintre cele mai convingatoare volume care pot fi gasite in oferta anticariatului online Printre Carti. Aceasta carte provocatoare si convingatoare prezinta secretul satisfactiei si al performantei superioare, anume nevoia umana de a dirija propria viata, de a invata lucruri noi si de a deveni mai buni atat in viata personala, cat si in cariera.

Cum influenteaza cartile de dezvoltare profesionala ascensiunea in cariera

Cei care au citit cel putin o data in viata un volum de dezvoltare profesionala pot spune ca viata lor profesionala a suferit o transformare cat se poate de benefica. Oamenii invata cum sa isi aleaga momentul potrivit pentru actiune, cum pot controla frica si indoiala, cum pot ajunge la idei inovatoare si cum isi pot schimba traiectoria in ascensiune sociala si profesionala.

Leave a Reply

Your email address will not be published.