Care este cea mai bună perioadă de cumpărat televizoare LCD ieftine

S-a micșorat ziua, petreci mai mult timp în casă și, în plus, au reînceput serialele și meciurile. Așa că te-ai gândit să cumperi un televizor care să facă vizionarea acestora mult mai facilă. Problema e că viața unui televizor la raft are o oarecare limită așa că, inevitabil, te întrebi care este cea mai bună perioadă de cumpărat televizoare LCD ieftine. Avem noi răspunsul.

Înainte de a discuta despre perioadă, hai să tratăm un pic problema funcțiilor pe care trebuie să le cauți în procesul tău de documentare. Dacă vrei un televizor cu tehnologie smart, atunci trebuie să te orientezi către un sistem de operare ce va fi actualizat de către producători. Android TV este o soluție, la fel și WebOS (LG) sau Tizen (Samsung).

Dacă nu te omori după televizoare LCD ieftine cu funcții smart, atunci este bine să te asiguri că ai suficiente port-uri USB și HDMI pe un televizor non-smart. Motivul? Posibilitatea de a adăuga un media player sau un Google Chromecast.

De regulă, producătorii de televizoare anunță noile game în lunile ianuarie și februarie, cu lansări de regulă imediate. În cadrul Consumer’s Electronics Show din Las Vegas, în fiecare an asistăm la prezentarea de noi tehnologii ce iau cu asalt diagonale tot mai mari. Deși televizoarele LCD ieftine nu ocupă un loc important în cadrul prezentărilor, acestea sunt lansate în același timp cu frații mai mari.

Această perioadă coincide cu cea a reducerilor din magazinele de electronice și electrocasnice. Pentru a termina stocurile cu produsele care nu au fost comercializate în perioada sărbătorilor, comercianții vor veni cu un nou val de reduceri pentru majoritatea produselor, inclusiv televizoare LCD ieftine.

Însă perioada către care trebuie să îți îndrepți atenția este, cu siguranță, Black Friday. Este „sărbătoarea” comercială cu cel mai mare potențial în vânzări, așa că magazinele negociază intens cu importatorii pentru a obține cele mai avantajoase prețuri.

Având în vedere că generațiile de televizoare se schimbă de la un an la altul, vedem exemple de modele care au fost lansate în primul trimestru al anului și care ajung la raft cu prețuri foarte mici, în noiembrie. Astfel, dacă ai văzut vreo tehnologie interesantă la Consumer’s Electronics Show din acest an, este posibil să o aduci în sufrageria ta pentru un preț mult mai mic.

În ceea ce privește gama de televizoare LCD ieftine, Black Friday este ocazia perfectă de a avea acces la funcții smart pentru doar o fracție din ceea ce vedem expus în magazinele din mall-uri. Iar de cele mai multe ori experiența de navigare și de vizionare implică diferențe prea mici pentru a justifica diferențele enorme de preț.

Nu în ultimul rând, cea mai bună perioadă de a cumpăra televizoare LCD ieftine este și cea în care dispui de bugetul necesar. Opțional, poți recurge la variante de finanțare în rate egale, pentru o perioadă de timp convenabilă ție.

Dacă tot am adus vorba de Black Friday, vrem să știm ce așteptări ai de la ediția din acest an și dacă ai început deja să urmărești prețul produselor preferate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.