Cadouri pentru Ea în funcție de semnul zodiacal

Atunci când știi exact dată de naștere a unei femei, horoscopul oferă indicii cu privire la cel mai potrivit cadou pentru femei, în funcție de semnul sub care este născută. În funcție de vârstă, poți ghici destul de inspirat ce i-ar face plăcere să primească. Vei alege așadar diferit cadoul. Unei Leoaice cu siguranță nu i-ar fi pep lac un cadou potrivit unei native Taur..

Berbec

Nativele din zodia Berbec sunt destul de active și dinamice. Multe dintre ele iubesc sportul, au echipe favorite și urmăresc competiții sportive. Chiar și cele sedentare, se bucură dacă primesc ceva legat de activitățile în aer liber sau măcar filme documentare despre călătorii sau sport.

Taur

Femeile născute sub semnul Taurului sunt senzuale și adoră orice este legat de căminul lor. Puteți opta fără să greșiți pentru decorațiuni interioare, obiecte de artă sau poate o masă la restaurantul unde își dorește demult să ajungă. Le plac lucrurile utile, inclusiv aparatură electro-casnică.

Gemeni

Femeile născute sub semnul Gemenilor sunt uneori capricioase și e greu să le ghicești gusturile. Un cadou perfect pentru femeia-Gemeni poate fi ceva legat de birou : o agenda, un stilou scump, un set pentru birou. Vor adora lucrurile neașteptate, o călătorie fixată în ultimul moment, o petrecere surpriză.

Rac

Racii sunt sensibili iar femeile din această zodie nu fac excepție. Vor iubi cu siguranță cadouri sentimentale, o carte cu dedicația autorului, bijuterii cu pietre, albume de artă, dar și obiecte legate de anumite hobby-uri pe care le are.

Leu

Femeile din zodia Leului sunt atrase de tot ce e strălucitor, că Soarele care le domină zodia. Așadar bijuteriile și obictele de lux sunt în topul preferințelor acestor native. Apreciază și produsele cosmetice, parfumurile sau procedeele de înfrumusețare.

Fecioara

Fecioarele sunt femei ambițioase și practice. Un cadou bun pentru o Fecioara poate fi un obiect utile pentru birou, un organizer pentru un manager, un recorder pentru o jurnalistă sau produse de sex shop.Iar ceea ce se leagă de confortul casei de asemenea e un cadou bun pentru Fecioare.

Balanță

Balanță este zodia în care găsim femei echilibrate, inteligente și romantice, care se bucură de cadouri pe măsură. Obiectele de artă, mici atenții decorative și amintiri din vacanțe, cărți sau albume, vor încânta cu siguranță aceste native.

Scorpion

Femeile născute sub semnul Scorpionului sunt misterioase și feminine, dar și foarte puternice în același timp. Ador cadourile care îi subliniează forță : cărți sau filme cu un anumit mesaj, obiecte de decor, accesorii pentru casă. Dar Scorpionii iubesc și parfumurile fine, cosmeticele sau ritualurile de frumusețe.

Săgetător

Nativele Săgetător iubesc călătoriile, aventurile și tot ce ține de spiritualitate. În casă ei pot găși cristale vindecătoare, obiecte decorative din diferite colțuri ale lumii și din culturi diferite. Iată așadar de unde va puteți inspiră pentru un cadou potrivit unei Sagetatoare.

Capricorn

Nativele Capricorn sunt de multe ori tradiționaliste. Le place luxul și confortul, așa că perspectiva unui weekend cu cortul nu le-ar încânta. În schimb un sejur la munte, unde pot citi în fața șemineului cartea primită în dar, ar fascina orice nativă Capricorn.

Vărsător

Varsatorii sunt independenți și au înclinații spre tehnologie. Jocurile pe calculator, filmele online și firește telefoanele mobile, sunt daruri potrivite pentru aceste native Vărsător.

Pești

Nativele zodiei Pești sunt romantice și visătoare, iar pentru ele cadoul perfect trebuie să fie legat de iubire. Darurile romantice( bijuterii simbolice, amulete, obiecte de decor) li se potrivesc, ca și anumite  daruri non materiale : poezii dedicate lor,mesaje, site-uri web sau bloguri.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.