bigstep® a deschis un nou magazin de încălțăminte pentru copii în Iulius Mall Timișoara!

magazin de încălțăminte pentru copii
bigstep® Timisoara

       

bigstep®, singura rețea specializată în încălțăminte pentru copii din România, deschide al șaselea magazin din portofoliu în Iulius Mall Timișoara. Oferta magazinelor bigstep® include o gamă variată de modele de încălţăminte pentru copii. Majoritatea sunt aprobate şi recomandate de asociaţiile medicale internaţionale de podiatrie ca fiind benefice creşterii şi dezvoltării sănătoase a picioarelor copiilor.

Încălțămintea din magazinele bigstep® are un design atractiv atât pentru copii, cât și pentru părinți și este confecționată din materiale de cea mai bună calitate. În prezent, bigstep® are șase magazine în România, fiind unicul importator pentru mărci precum: Pablosky, Ricosta sau Igor. În portofoliul brandurilor comercializate puteți găsi și Biomecanics, Garvalin, Agatha Ruiz de la Prada, Geox, UGG, Nike, Converse sau Crocs. De asemenea bigstep® comercializează și accesorii pentru întreținerea încălțămintei, dresuri și șosete pentru copii.

Despre bigstep®

Primul magazin bigstep® a fost deschis în anul 2011, în Cluj-Napoca (VIVO!Shopping), iar în prezent, brandul există în București (AFI Cotroceni, ParkLake Shopping Center, Băneasa Shopping City), Constanța (City Park Mall) și Timișoara (Iulius Mall).

bigstep®  a luat naștere în anul 2011 ca urmare a faptului că exista o nevoie neacoperită încă pe piața din România. În dorinţa de a oferi încălţăminte de calitate superioară, bigstep® colaborează cu producători de încălțăminte recunoscuți pe plan mondial, mulți dintre ei fiind certificați și chiar recomandați de către instituții specializate.

Creșterea și dezvoltarea sănătoasă a picioarelor copiilor este direct influențată de purtarea unei încălțăminte adecvate. Pantoful potrivit trebuie să fie ușor, flexibil și, mai presus de toate, să nu aibă suporturi arcuite sau laturi rigide. bigstep® pune accentul pe calitatea produselor cuprinse în ofertă, alături de consilierea părinților în alegerea corectă a pantofilor pentru copii.

Pentru mai multe detalii despre varietatea încălțămintei bigstep®, vă invităm să vizitați paginile de Facebook, Instagram și  site-ul www.bigstep.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.