Becurile led de la Led-Zone va ofera iluminare profesionista si economica

Magazinul online de produse cu led Led-Zone dispune de o diversitate de produse de iluminat precum becuri, spoturi, proiectoare, panouri, benzi si nu numai. Prin toata aceasta gama de produse, cei de la Led-Zone doresc sa ofere clientilor lor metode de iluminare eficienta si economica in acelasi timp date fiind numeroasele avantaje ale utilizarii acestor produse.

Ce tipuri de becuri led va ofera Led-Zone?

logo led-zone

Unele din cele mai folosite produse cu led sunt becurile. Acestea ofera avantajul major ca pot fi folosite atat in gospdariile proprii cat si in alte medii inchise de mai mari dimensiuni. La Led-Zone becurile cu led se gasesc intr-o gama larga de modele in functie de tipul de caldura emisa, putere, tensiune si bineinteles pret. Tipul de caldura emisa la becurile cu led de la Led Zone este de 4 feluri:alba, alba rece, alba calda si verde. In functie de prefernite si mediul pe care doriti sa il iluminati puteti opta pentru una din cele patru culori. In ceea ce priveste puterea becurilor led de la acest magazin online este cuprinsa intre 1.5W si 35W, ultimele fiind destinate iluminarii spatiilor de mari dimensiuni.

La Led Zone gasiti si becuri led foarte utilizate in zilele de astazi precum G4, G9, GU 10, E14, E27 acestea fiind niste modele mai speciale cu moduri de folosire mai specifice si specializate. Garantia oferita pentru becurile led ce se gasesc in acest magazin online este de 2 ani, aceasta fiind un garant al calitatii acestor produse de iluminat pe baza de tehnologie led.

La led Zone se gasesc si produse led mai putin utilizate la scara larga precum sunt lampile led cu putere mare de iluminare de 150 W ce se folosesc in industrie. In ceea ce priveste produsele de iluminat stradal folosite de catre companiile care se ocupa de iluminarea strazilor, la Led Zone se gasesc lampi led de mari dimensiuni cu putere de pana in 100 de W.

Pentru a realiza o comanda  pe Led-Zone, nu trebuie decat sa intrati pe site, sa va alegeti  produsele led care va sunt necesare si sa plasati comanda, acest proces durand doar cateva minute.

Leave a Reply

Your email address will not be published.