Becuri cu led pentru eficienta pe termen lung

Eficienta pe termen lung la folosirea de becuri cu led este o certitudine pe care te invitam sa o testezi si tu. Calitatea acestor produse este deja recunoscuta si prezenta acestor surse de iluminat in locuinte, spatii comerciale, birouri si alte spatii care pot profita de folosirea lor este tot mai mare.

Scopul principal al acestor becuri cu led este furnizarea de lumina artificiala intr-o cantitate cat mai buna si cu un consum cat mai redus. Sunt inca suficient de cunoscute vechile becuri cu filament incandescent al caror consum energetic era atat de mare incat mentinerea lor in functiune si intr-un numar mare pentru a-ti asigura confortul ambiental aducea si un consum foarte ridicat.

Trecerea la noi tehnologii de producere a surselor de iluminat a facut ca aceste inconveniente sa dispara si astazi sa poti folosi fara grija atat de multe becuri cu led incat sa nu duci vreo grija in privinta depasirii bugetului pentru energia electrica. La baza functionarii lor sunt componente electronice atat de mici incat nu ai putea crede ca ar fi capabile sa furnizeze atat de multa intensitate luminoasa.

Asa cum sunt denumite, becuri cu led, sursa lor de lumina este chiar acest led. Particularitatea acestei componente este ca poate produce un flux luminos suficient de ridicat incat sa ajunga cel putin la intensitatea pe care o stiai ca o pot oferi vechile becuri. In plus, configurarea electronica a fiecaror becuri cu led poate fi in asa fel proiectata incat sa exista intensitati luminoase diferite, in functie de necesitatile de utilizare concrete, si implicit consumuri diferite.

Prin urmare poti sa alegi becuri cu led cu un consum de 15W si care sa produca peste 1350 de lumeni, sau poti sa alegi sa montezi becuri cu led cu un consum de 10W care vor imprastia in incapere circa 800 de lumeni. Am facut aceasta comparatie pentru a arata ca diferentele in consum intre cele doua surse de iluminat sunt foarte mari si ca doar pentru acest aspect merita sa faci o schimbare radicala in felul in care alegi sa-ti asiguri confortul ambiental cu iluminare artificiala.

Pentru ca si aceste becuri cu led se incadreaza in categoria consumatorilor de energie electrica, ele nu pot functiona in siguranta atat timp cat aparatajul electric nu este in buna stare. Daca ai optat pentru o tehnologia atat de apreciata pentru becuri, atunci merita sa faci cu aceasta ocazie si o investitie in prize si intreruputoare de calitate. Sunt produse care fac transferul intre reteaua electrica si consumatori si este extrem de util sa fie in cea mai buna stare de functionare pentru a evita orice eveniment neplacut.

Leave a Reply

Your email address will not be published.