Avantajele comenzilor online de torturi si prajituri

Timpul este extrem de pretios in era vitezei, cand toata lumea este foarte ocupata. Din acest motiv, este recomandat ca persoanele care au nevoie de o prajitura delicioasa pentru ocazii speciale sa apeleze la varianta de a comanda tort online. Astfel, zilele petrecute impreuna cu cei dragi vor avea un gust dulce si extrem de savuros!

Comanda se poate plasa simplu si rapid

Unul dintre principalele avantaje de care au parte cei care au nevoie de un tort atunci cand apeleaza la o cofetarie din mediul virtual este acela ca pot plasa comanda foarte usor. In doar cateva minute, desertul pentru zile de nastere, nunti sau botezuri poate fi taiat de pe lista cu ,,lucruri de facut”.

Prima varianta este aceea de a suna direct la cofetaria https://etorturi.ro/, prin apelarea numarului 0727.709.344. Tot ce trebuie sa faca adultii este sa comunice reprezentantilor cofetariei tipul de tort de care au nevoie, greutatea dorita si ziua in care este nevoie de prajitura respectiva. De asemenea, torturile pot fi comandate prin e-mail, dar si online, direct de pe site.

O gama variata de tipuri de torturi personalizate

Pe pagina online a cofetariei exista o gama variata de tipuri de torturi apetisante. Cele peste 20 de tipuri cu diverse compozitii delicioase vor transforma alegerea intr-una extrem de dificila, pentru ca toate optiunile sunt foarte gustoase si atragatoare, indiferent de ocazia pentru care este necesar un tort.

Mai mult, cei care doresc prajituri mai deosebite, cu anumite motive sau aplicatii, pot cere cofetarilor sa le indeplineasca dorinta, pentru ca evenimentul la care oaspetii se vor bucura de prajitura sa aiba o savoare delicioasa!

Livrarea se face in functie de preferintele clientilor

Un alt mare avantaj al optarii pentru comandarea online a unui tort este acela ca prajitura poate fi livrata in ziua evenimentului, la adresa dorita. Tot ce trebuie sa faca persoanele care au nevoie de un tort este sa comunice reprezentantilor cofetariei unde urmeaza sa aiba loc nunta, botezul sau aniversarea, pentru a servi celor dragi cel mai interesant dulce!

Comanda tort online | torturi personalizate | etorturi.ro

comanda tort online

Livrarea se poate face in orice zi a saptamanii, in intervalul 09:00-22:00, cu precizarea ca atunci cand este necesar, ora de livrare poate fi chiar si mai tarzie, insa numai pana la 02:00 dimineata. In ceea ce priveste aria de acoperire, torturile sunt livrate atat in Bucuresti, cat si in zonele limitrofe, dar numai in limita a 15 kilometri. Toate prajiturile sunt transportate in conditii ce respecta prevederile igienico-sanitare in vigoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.