Atomizoarele STIHL de la Magazia lu’ Costica te ajuta sa ai recolte bogate si fructuoase!

Fiindca orice agricultor isi doreste sa isi echipeze gospodaria cu toate echipamentele necesare, magazinul online Magazia lu’ Costica le ofera tuturor acestora cele mai avantajoase preturi la atomizoare, de la cele mai importante branduri de pe piata. Fiabile, usor de folosit si adaptabile oricarui tip de suprafata agricola, atomizoarele va ajuta sa va mentineti culturile sanatoase si sa le aparati de daunatori. Investiti inteligent intr-un astfel de utilaj agricol si, astfel, veti obtine roadele muncii pe care le doreati. Fie ca este vorba despre culturi de pomi fructiferi, vita de vie sau legume, atomizoarele vor avea aceeasi eficienta si vor functiona perfect, pentru o perioada de timp indelungata.

Atomizoarele STIHL, utilaje performante de stropit suprafetele agricole

ingrijeste gradina cu un atomizor ieftin si durabil

Un atomizor este acel echipament agricol care, dotat cu un motor special, ajuta la pulverizarea substantelor care omoara daunatorii si insectele ce mananca florile si tulpina plantelor cultivate. De asemenea, fiindca au o putere de pulverizare foarte mare, atomizoarele mai pot fi folosite si la dezinfectarea unor suprafete, dar si la igienizare. Tot ce trebuie sa faceti este sa puneti substanta toxica in recipientul special, pentru ca atomizorul sa imprastie un strat fin de lichid, ce va ramane pe frunzele si florile plantei.
Atomizoarele STIHL au un rezervor incapator si o putere de pulverizare foarte mare, adaptata atat la suprafete mari, cat si la cele de dimensiuni mai mici. Mai mult decat atat, acestea mai au si un maner reversibil si multifunctional, centura de purtare, precum si un sistem anti-vibratii care va va face munca mult mai usoara.

`
Iar fiindca multe dintre aceste echipamente sunt dificil de utilizat, din cauza greutatii lor, atomizoarele STIHL au un element de amortizare, care absoarbe alternativ forta de greutate si de presiune si o distribuie uniform, astfel incat sa va fie cat mai usor sa folositi acest echipament agricol. Indiferent de tipul de atomizor comandat, sunteti siguri ca veti primi un utilaj de buna calitate si care va va fi de mare folos in gospodarie.

DESPRE Magazia lu’ Costica

logo magazia lui costica

Magazia Lu’ Costica este un magazin destinat specialistilor, dar si celor care sunt la inceput de drum in domeniul agricol. Doar in magazinul online puteti achizitiona tractoare, utilaje agricole, unelte de gradina, solarii si solutii de depozitare. Pentru mai multe detalii si informatii despre comanda dumneavoastra, sunati la numerele de telefon 0741.077.261/ 0741.077.292 sau completati formularul de cerere oferta, prezent pe pagina online a magazinului.
###

Leave a Reply

Your email address will not be published.