Artisans d’Amour – Despre dragoste și jocurile seducției

Această artă a iubirii ar trebui exploatată în toate formele sale, de la informație și educație până la alegera celor mai potrivite accesorii de budoar. În acest sens, în Timișoara Piata Unirii, s-a deschis un loc magic destinat femeilor, senzualitatii si erotismului, o locatie luxoasa si foarte spatioasa, unde clientele caută surse de inspirație pentru a-și explora feminitatea, unde imaginatia si simturile sunt stimulate de frumusetea si designul produselor.

În România nu mai este nici un alt magazin de nivelul Artisans d’Amour. Nu este un sexshop, unde se comercializeaza sex sau pornografie. Din contră, produsele pe care le oferă Artisans d’Amour, sunt disponibile în toată lumea în boutique-uri de lux. Furnizorii sunt selectati cu grijă ținându-se cont de calitatea produselor lor, de țara de origine și de reputația lor. Produsele sunt plăcute atingerii și privirii, iar cumpărătorul se poate simti confortabil și în siguranță atunci când le folosește.

Gama de produse acoperă linii de lenjerie de lux si fashion – cele mai noi trenduri, produse „love-cosmetics” cum ar fi lumânări si uleiuri pentru masaj, geluri, o linie interesantă de accesorii seducatoare precum coliere, bijuterii și ornamente pentru corp, produse care pot fi combinate atat in un cadru intim cat si cu vestimentatia uzuala, iar linia de accesorii erotice de lux pentru cupluri cuprinde pene, cătușe, măști de legat la ochi, toate produsele de cea mai inalta calitate, stilate si cu un design deosebit, prezentate si ambalate foarte atractiv. Și, desigur, colecția LELO de jucării pentru adulți, care dispun de o tehnologie sofisticată și de un design deosebit create special pentru femei.

Artisans d’Amour este importator unic pentru SEDUÇÃO LINGERIE, un brand brazilian foarte cunoscut care îmbracă starurile din telenovelele produse de REDE GLOBO.

LELO din Suedia, recunoscut pentru cele mai bune dildouri cu vibrație din lume, destinate femeilor, din materiale aprobate FDA și deținător al multor premii pentru eleganța designului. Artisans d’Amour este singurul boutique din România care comercializează produsele lor.

Din gama de produse Artisans d’Amour mai fac parte si brandurile de lenjerie britanice BLUEBELLA și PLAYFUL PROMISES, dar si BIJOUX Indiscrets, un brand spaniol lider în industria producătorilor de accesorii senzuale și cosmetice erotice. YESforLOV, o companie franceză care dezvoltă, produce și comercializează produse de lux inovatoare pentru plăcerea sexuală.

Alte branduri pe care le propunem sunt Happy Lola, Shiri Zinn, Ballerina Hosiery, Noblesse Oblige and Le Petit Trou.

Produsele se pot achizitiona si online accesînd pagina www.artisansdamour.com

Telefon: +40 (741) 385 897

Contact: Estela Velazco

https://www.facebook.com/artisansdamourtm/

 

Tags: #luxury#lenjerie#dama#

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.