Arta conteaza pe NEI!

Compania Nationala de Securitate NEI Guard a asigurat servicii integrate in cadrul celui mai mare pavilion de arta din Romania – Art Safari – desfasurat in perioada 22 – 25 mai, in piata George Enescu din capitala.

Buna desfasurare a intregului eveniment a fost posibila inca din faza de organizare si datorita echipajelor NEI Guard specializate in insotirea transporturilor de valori. Acestea au urmarit ca o serie de opere de arta valoroase provenind de la muzeele partenere sa ajunga in buna stare la locul expozitiei, dar si inapoi in muzee odata cu terminarea evenimentului. De asemenea, instalarea sistemelor de detectie la efractie conectate la dispeceratul national NEI Guard si a sistemului de supraveghere video (CCTV) conectat la un dispecerat local au contribuit la siguranta permanenta a operelor de arta, impreuna cu agentii si echipajele de interventie rapida aflate in permanenta in apropierea pavilionului.

Aflat la prima editie, Art Safari 2014 a reunit timp de 3 zile peste 300 de artisti romani si straini, precum si operele acestora provenind de la muzee si galerii de arta din Romania, Germania, Italia si Austria. Publicul a putut viziona picturi originale ale unor artisti precum Theodor Aman, Nicolae Grigorescu, Stefan Luchian sau Nicolae Tonitza, dar si cea mai valoroasa opera de arta europeana dintr-o colectie privata din Romania – ,,Taietorul de lemne” de Camille Pissaro, a carei valoare a fost estimata de specialisti la 3,5 milioane de euro.

Evenimentul s-a desfasurat in conditii de maxima siguranta, nefiind inregistrate incidente neplacute.

Pentru evenimente linistite, conteaza pe NEI!

 

NEI GUARD, alaturi de NEI Fire Protection, NEI Medica Asist, Compania de detectivi NEI, NEI Management Consulting – Cabinet Individual de Avocat “Mirela Dumitrescu”, NEI Electric Distributie, NEI Hr Solutions, NEI Management Consulting, NEI Pandorra Business Management, Nei Technics & Strategies şi Alfatrust S.A. formeaza NEI HOLDING, avand ca idee centrala pasiunea pentru diversitate și implicit dezvoltare multilaterala, bazandu-se strict pe un capital 100% romanesc.

Inca de la infiintare, NEI GUARD s-a angajat sa exceleze in afacerile de securitate, protectie,paza, monitorizari si interventii, transport valori, consultanta, instalari de sisteme tehnice si securitatea informatiilor.

Astfel, compania a devenit unul dintre principalii asiguratori de securitate și protectie din Romania, cu extindere pe tot teritoriul tarii: Bucuresti, Brasov, Constanţa, Arad, Arges, Bran, Costinesti, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Dolj, Drobeta Turnu Severin, Focsani, Gorj, Hunedoara, Iasi, Mangalia, Mehedinţi, Moeciu, Olt, Oradea, Ploiesti, Pitesti, Sibiu, Sinaia (Busteni, Azuga, Poiana Tapului, Zamora), Suceava, Teleorman, Timisoara, Valcea.

Serviciile oferite acopera o gama larga de aplicatii: MONITORIZARE, SERVICII TEHNICE, PAZA, ESCORTA V.I.P., TRANSPORT VALORI, LOCALIZARE GPS, TELECOMUNICATII SECURIZATE, SECURITATEA INFORMATIILOR

Informaţii suplimentare pot fi gasite: http://www.neiguard.ro  – 021 9502

Pentru mai multe detalii:

Monica Magureanu

monica.magureanu@neipandorra.ro

NEI Guard

Str. Ghiozdanului, nr. 6A

Sector 1, Bucuresti

Mobil: (+40) 742.044.510

Fax: (+40) 213.10.00.99

Leave a Reply

Your email address will not be published.