Apartamente in regim hotelier București

În acest articol veți găsiți cele mai recente știri despre apartamente in regim hotelier din București, și în mod special a celor situate în centru, lângă Piața Universității și Centrul Istoric. Sperăm că veți găsi informații utile pentru a vă face șederea cât mai perfectă posibil la București.

Suntem o companie de apartamente in regim hotelier de închiriat pe termen scurt, de tip boutique, cu o experiență de peste douazeci de ani, într-una dintre cele mai căutate locații din București, Piața Universitații. Toate apartamentele noastre au dormitoare moderve și confortabile, cu paturi duble, perfecte pentru un somn bun.

Piața Universitații este una dintre locațiile cele mai dorite din București, cu renumele de kilometrul 0 al României”. Aici se organizează târgul de crăciun, focul de artificii de revelion sau renumitele proteste din capitală. Acest cartier este frecventat de artiști, studenți, pictori și turiști. Apartamentele noastre în regim hotelier sunt situate chiar în inima orașului Bucureşti, la doar câteva secunde de Centrul Istoric şi celebrele statui de la universitate.

Toate apartamentele noastre de inchiriat pe termen scurt, se află la mică distanță de multe dintre cele mai importante restaurante din București. Favoritul nostru, Caru cu Bere, este situat la doar câteva minute de apartamentele noastre în regim hotelier.

Toate apartamentele noastre au bucătării moderne, complet echipate și utilate.

Avem mulți oaspeți care se întorc regulat la noi iar alții care închiriază pe termen de mai mulți ani. Vino și află de ce.

Unul dintre avantajele închirierii unui apartament față de un hotel, este abilitatea de a fi cu adevărat liber și independent. Va oferim o mare valoare în comparație cu hotelurile din București, veți avea un apartament întreg doar pentru dvs.

Veniți și aveți un somn odihnitor în paturile confortabile și cu lenjerie proaspăt spălată. Noi schimbăm lenjeria în fiecare săptămână de doua ori, garantat.

Sperăm că nu trebuie să veniți la București din motive medicale. Dacă totuși faceți asta, toate apartamentele noastre în regim hotelier sunt la distanța de o plimbare de Spitalul Colțea.

Este foarte ușor să rezervați apartamentele noastre online, aici găsiți și ofertele noastre speciale. Desigur, suntem întotdeauna fericiți să vă vorbim și la telefon.

Suntem specializați în apartamente de închiriat pe termen scurt. Aceasta înseamnă că beneficiați de toată libertatea apartamentului dvs., cu băi moderne și bucătării complet utilate, dar cu servicii de menaj, la fel ca într-un hotel.

Asta suntem noi, o afacere de familie cu servicii de închirieri în regim hotelier, cu o experiență de peste 20 de ani.

Suntem aici pentru a vă ajuta!

Vizitati situl nostru – https://www.apartamente-hotelier-bucuresti.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.